Prashanti rrëmben Kumudin

Intervista - - TELENOVELA -

Sarasi arrin të shpëtojë nga kthetrat e Prashantit. Deni, Kabiri dhe Anushka shkojnë në Mumbai. Sarasi kthehet në shtëpi dhe i thotë Kumudit të mbyllë gjithë perdet e shtëpisë. Ai i thotë Kumudit se ka një - jegon Kumudit prapësitë e Prashantit. Ai i thotë Kumudit se ka gjetur kufomën e dikujt pas murit.

Sarasi trembet kur kupton se kufoma është zhdukur. Prashanti shokohet kur sheh Denin dhe Kabirin në shtëpinë e Kumudit.

Sarasi vendos të bindë Prashantit të pranojë ato që ka bërë. Familja Desai kënaqet kur merr vesh se Sarasi është kthyer. Kumudi i kërkon falje atij që nuk e besoi. Sarasi e qetëson. Maheshi trembet kur beson se shënim në pasqyrë. Ai lehtësohet kur sheh Sarasin në vendin e fshehtë.

Sarasi i thotë Kabirit se ai i di ndjenjat e tij për Anushkën. Deni lëndon me qëllim Prashantin, ndërsa është duke i bërë masazh. Kumudi i jep një pije të hidhur Prashantit. Deni trembet kur kupton se ka e Prashantit. Kumudi arrin shtëpinë e Prashantit. Ajo e fton Prashantin në shtëpi për darkë. Ky i fundit dyshon se dikush po konspiron kundër tij.

Anushka maskohet si - shpirti i saj. Megjithatë, Kumudi, Deni dhe Kabiri bëjnë sikur nuk kanë parë gjë. Prashanti largohet nga darka. Natën, ai dëgjon zhurma në kuzhinë dhe atje sheh se enët janë përtokë, rubineti është i hapur dhe kuzhina plot me ujë. Ai nuk e di që të gjitha këto i ka bërë Anushka. Më pas Anushka tremb edhe Maheshin, që nga frika rrëfen se ai është - has dhe këtë e regjistron pas ajo i thotë Prashantit se duhet të bëjë ritet e fundit të

Sarasi del nga shtëpia dhe Prashanti gati sa nuk e zbulon, por ia presin rrugën Deni dhe Kabiri. Prashanti shkon në vendin ku kishte lidhur Sarasin dhe e gjen atje. Më pas Deni, Kabiri dhe Sarasi ndjekin nga pas shpëtojë atyre dhe ia arrin qëllimit. Më pas ai shkon në shtëpinë e Sarasit, përballet me Kumudin dhe i thotë se ajo e kishte zhgënjyer. Ai e rrëmben atë, pasi shtyn tutje dhe lë pa ndjenja Anushkën.

Roja e sigurisë e sheh këtë dhe informon Sarasin, - - mudin. Prashanti merr në telefon Sarasin me telefonin do të vrasë këtë të fundit. - jnë në vendin ku Prashanti mbante peng Kumudin, po gjejnë atje vetëm litarët. Prashanti i thotë Kumudit se e dashuron. Pastaj ai i dërgon një mesazh Sarasit duke e gënjyer për vendndodhjen e tyre dhe ai niset me vrap për atje, por nuk i gjen. Pastaj ai i thotë të takojë vetëm Maheshin në një makinë. Ky i fundit i hedh atij kartën e telefonit.

Gjithë familja Desai është e shqetësuar për Sarasin dhe Kumudin. Ata për- piqen të marrin Sarasin në telefon, por më kot. Deni dhe Kabiri përpiqen të gjejnë Sarasin dhe Kumudin. Kjo mundohet t’i tregojë Sarasit planet e Prashantit, por nuk ia del dot. Më pas ajo i lutet Prashantit të mos i bëjë gjë Sarasit. Prashanti dhe e ka vënë pas murit.

Prashanti i drejton revolen Kumudit. Sarasi dhe Prashanti ndeshen, por Maheshi ndihmon Prashantin dhe e mundin Sarasin. Sarasi më pas përdor telefonin e Prashantit për të lajmëruar Denin dhe Kabirin. Maheshi qëllon me shpullë Kumudin dhe ajo humbet ndjenjat. Prashanti grindet me të për këtë gjë. Ata vënë në gjumë Sarasin me kloroform, hapin murin, e fusin aty dhe më pas e mbyllin dhe e lyejnë dhe vënë aty komonë me pasqyrë. Prashanti thotë se tani Kumudi është vetëm e tija.

Prashanti dhe Maheshi marrin Kumudin pa ndjenja dhe e fusin në makinë. Kur ajo vjen në vete më vonë, ata i thonë se Sarasi ka vdekur. Ndërkohë Kabiri dhe Deni ndeshen me ta dhe i pyesin se ku është Sarasi, po ata i thonë që e kanë vrarë. Deni dhe Kumudi shkojnë në shtëpi të kërkojnë Sarasin, por nuk e gjejnë. Kumudit i kujtohen fjalët - kojë muret e shtëpisë. Ajo gjen një që sapo është lyer dhe e kupton që Sarasi është aty. Ndërkohë Deni merr makinën dhe bëhet gati të shtypë Prashantin dhe Maheshin, por ky i fundit

Kumudi çan murin dhe Ajo, Deni dhe Kabiri kujdesen për Sarasin. Ai vjen Prashantin dhe Maheshin Kumudi qëllon me shpullë Prashantin dhe i thotë se nuk mund t’i ndajë kurrë atë dhe Sarasin. Familja Desai kënaqet që të gjithë janë mirë. Sarasi dhe Kumudi vendosin të kthehen në Ratnagari. Anushka dhe Kabiri ndahen me zemër të thyer nga njëri-tjetri.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.