20 tiparet që gratë kërkojnë tek një burrë

Intervista - - SEKS -

Tiparet e karakterit 1. Besnikëria: 84% Më shumë se 8 në 10 gra e vunë “besnikërinë ndaj meje” në majë të tipareve që u duken sek gruaje për t’u lidhur seriozisht është një tipar biologjik i tyre, me qëllim rritjen siç duhet të fëmijëve. Kështu pra, burra, duhet t’i siguroni gratë tuaja (shpesh), se do të jeni besnikë ndaj tyre. 2. Përgjegjshmëria: 75% Tre në katër gra thonë se kërkojnë një burrë që di të marrë zotime dhe t’i mbajë ato. Të qenit i përgjegjshëm, qoftë edhe për të ju ka kërkuar, rrugës kur ktheheni për në shtëpi, dërgon një sinjal pozitiv që një ditë ju do të angazhoheni seriozisht me të. 3. Mirësia: 67% Vajzave të reja mund t’u pëlqejë tipi i burrit të prapë, por gratë e pjekura joshen nga mirësia, sepse kjo u ngjall besim. Me fjalë të tjera, nëse ju e trajtoni mirë kamarie në takim, do të mendojë se do ta trajtoni mirë edhe atë. 4. Integriteti moral: 66% - tetën për një grua do të thotë se ke i kujdesshëm, i përgjegjshëm për një kohë të gjatë. Gënjeshtrat e bardha pranohen, vetëm evitoni ato që janë ngjyer me gri. 5. Atëror: 51% Të jesh një baba i mirë (ose tillë), do të thotë të jesh një model i mirë për fëmijët dhe të jesh i du që grave u pëlqejnë tek partneri i - tini asaj për nipin ose mbesën tuaj të preferuar, apo punonjësin që keni marrë nën mbrojtje në punë. Tiparet e personalitetit Sensi i humorit: 77% është e rëndësishme të qeshësh për streset e kësaj bote, sipas son - toni pikë nëse do të dini ta bëni të qeshë atë. Humori i tregon asaj se - honi lehtë), vështirësitë e shumta që do t’ju vërë përpara jeta. Inteligjenca: 55% Një burrë inteligjent, intere do të mburrej çdo grua. Burrat që dinë të zgjidhin situata të ndërlikuara i bëjnë gratë të ndjehen të sigurta dhe ata që përmirësojnë gjithmonë veten nuk janë kurrë të mërzitshëm.

Pse grave u pëlqejnë gjithmonë këngëtarët? Sepse ata janë pasionantë në publik. Grave u pëlqejnë shfaqjet e pasionit, sepse nuk janë mësuar t’i shohin ato nga burrat. Tregohuni pasionantë për diçka: Kajak, art impresionist, barbeky, ose të drejtat e njeriut. Kjo është një provë që kujdeseni për gjëra të tjera përveç vetes suaj.

Besimi në vetvete: 41%

Një burrë që ndjehet i sigurtë në vetvete e bën edhe gruan që është me të të ndjehet e sigurtë. Duke treguar - ni njerëz ose situata të pazakonta, ju i thoni gruas që keni një krah se as ajo nuk duhet të ketë frikë. Bujaria: 38% Ky tipar është më i rëndësi ato që janë nën këtë moshë. Megjithatë, bujaria nuk do të thotë vetëm që të shkosh të darkosh në një restorant të shtrenjtë. Grave u pëlqen gatishmëria e burrave për t’u kushtuar atyre kohën dhe vëmendjen e duhur. Aftësitë praktike Vëmendja: 53% Kushtojini vëmendje partneres suaj. Një grua ndjehet e sigurtë kur e di që burri i saj do të mbyllë telefonin dhe do ta dëgjojë. Fjalët magjike për të janë: “Jam këtu, më thuaj gjithçka”. Romanticizmi: 48% anën më pak logjike të trurit të një gruaje. Të gjithave u pëlqen t’u i bukur, sepse me anë të tij ju i shprehni dëshirën tuaj një gruaje dhe i zbuloni anën tuaj më të butë, e parezistueshme. I mirë në shtrat: 35% Një grua e di që një burrë që kujdeset për të në shtrat, do të kujdeset për të edhe në jetë. Entuziasmi juaj për trupin e saj është që bëni në shtrat.

Di të gatuash, pastrosh, etj: 23%

Të jesh i zoti i vetes do të thotë se nuk do të presësh nga gruaja të zëvendësojë mamanë. Mësoni si të gatuani një ose dy gjellë të mira Karrierë e suksesshme: 21% Një në pesë gra të anketuara thanë se suksesi i një burri në karrierë i bënte ata të dukeshin më seksi. Nëse ju keni treguar talent, shtyn gratë të besojnë se do të jeni të aftë të mbani familjen. Stili: 30% Mënyra se si ju visheni pasqy dhe ajo e di këtë. Një burrë që di të kombinojë një këmishë me një kravatë do ta vërë re edhe kur ajo vishet mirë (dhe mbase do të - mato). Kështu pra, nëse ua lejon - Fytyrë simpatike: 26% studiuar shumë, thotë se gjithçka ka lidhje me simetrinë. Imagjinoni sikur keni një vijë të kuqe vertikale që kalon nëpër hundë dhe e ndan fytyrën tuaj në dy pjesë. Janë tiparet tuaja të ngjashme në formë dhe madhësi në të dyja anët e vijës? Sa më shumë të ngjashme të jenë dy pjesët e fytyrës dhe sa më simetrike, aq më joshës jeni. vlerësuar si më joshës burrat me mjekër të gjerë, mollëza të larta dhe sy të mëdhenj. Mënyra më e mirë për të përmirësuar pamjen tuaj: Buzëqeshni më shumë dhe sigurohuni që favoritet të jenë njësoj. Gjatësia: 15% Të qenit i gjatë dhe simpatik nuk është gjithçka. Gratë thotë se u pëlqen të jenë pak më të shkurtra se burrat, por gjatësia nuk është gjithnjë edhe fuqi. Gratë ndjehen mirë për sa kohë nuk janë më të gjata se burrat. Muskuj: 13% Kaloni më shumë kohë me pasqyrën e banjos dhe më pak me atë të palestrës. Afro tre herë më shumë gra vlerësonin më shumë një fytyrë të saporruar sesa një burrë që ngrinte pesha. Muskujt shërbejnë për të larguar rivalët, por pamja juaj e jashtme është më e rëndësishme sesa madhësia e Forma: 12% Gratë e shohin një trup në formë si tregues të disiplinës dhe vetëkontrollit. Kjo i tregon një gruaje se mund të ndiqni ritmet e saj, në shtrat dhe jashtë tij.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.