Jam e bardhë

Intervista - - POEZI -

Zbres nga qielli, dalë ngadalë, si një nuse , hijerëndë. Lehtë buzëqesh, nën buzën time, Erdha unë të, mbulojë vëndë. Me të bardhën, bardhësi, E kam pallton shumë, të rëndë. Fluturoj në gjithësi, por këpucë nuk kam në këmbë. Jam e butë, jam dhe e bukur. Jam si zanë, që rri në mal. Jam ngricë, jam dhe acar. Jam në shpirt e bardhë, e bardhë. Vij nga larg, me shumë dëshirë, dhe kamë mall, kam shumë mall.!!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.