Edhe ëndrrën e dua

Intervista - - POEZI -

Të jesh edhe ëndërr dua, natën, ditën, çdo ditë thuaj, s’mërzitem me ëndrrën të luaj, dhe kështu kurrë s’do vuaj. Me ëndrrën do të jetoj, dita si nata të vazhdojë, kushdo të vijë të kërkojë, me ëndrrën pa frikë, kudo shkoj. Edhe nëse ti, ëndërr, s’do më gjeje, dritën e pragut kurrë s’do e shuaj, kurdo do të jesh brenda meje, edhe pse gjithë jetën të vuaj.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.