Si mund të komunikoni me ne?

Intervista - - POSTA -

Përshëndetje! Jam K. nga Tirana 34 vjeç, me shkollë të lartë. Dua të njihem me një djalë për qëllime serioze, të jetë me shkollë të lartë, me mesatare mni moshës 34-41 vjeç, të mos jetë besimtar mysliman praktikant. Faleminderit.

Përshëndetje, jam një zonjë nga Tirana. Dua të lidhem me një burrë të ve vetëm në Itali. Mosha e tij të jetë deri në 60 vjeç.

Përshëndetje, jam një zonjë, banjo në Tiranë, që më ka vdekur burri dhe kërkoj një zotëri deri në moshën 62 vjeç, me banim jashtë dhe dokumen Gjermani. Kush është i interesuar të më lërë numrin e telefonit. Numri im ndodhet në redaksi.Faleminderit.

Përshëndetje, jam Matilda. Kam lënë numrin në redaksi për një zotëri të vërtetë dhe shumë serioz.

Përshëndetje, jam një zonjë 62 vjeçe me arsim të lartë, grua e ve, pensioniste dhe me fëmijë të martuar. Kërkoj një person pa problem dhe preokupime që të jetë i moshës time. Kush e ndjen veten Brenda këtij mesazhi të më telefonoj në këtë numër:

Përshëndetje, dua të lidhem me një person simpatik dhe intelektual për martesë. Jam e divor

Përshëndetje, jam Hermen banim në Tiranë. Dua të lidh jetën me një person serioz që të jetë shofer ose taksist dhe larg aventurave e mashtrimeve. Ju mirëpres.

Përshëndetje, jam Armanda nga Tirana. Jam beqare, bukuroshe elegante, sy jeshil, e thjeshtë, e punësuar, e rregullt në çdo drejtim. Interesohem për një lidhje serioze me një zotëri që të jetë me banim në Tiranë, beqar, me punë, shtëpi dhe ekonomi të mirë. Mosha e saj të jetë 43-48 vjeç. Kush është i interesuar të më kontaktoj.

Përshëndetje, unë jam një zonjë që interesohem për kunatën time. Ajo është 43 vjeç dhe para disa vitesh ka qenë pak kohë e fejuar e i fejuari i vdiq në një aksident e kjo shpëtoi por ngeli me një difekt të vogël në këmb që nuk bie fare në sy. Kërkojmë një njeri të përshtatshëm për të. Duam që zotëria të jetoj jashtë shtetit dhe ska problem nëse ka një fëmijë, mjafton të jetë mirë nga gjendja ekono 48 vjeç. Ky është numri i telefonit: 0696177832. Ju lutem mos merrni kot.

Përshëndetje jam nje zonjë nga Fieri, emri im është Roza 31 vjeçe, e martuar me fëmijë. Jeta për mua është e vështirë kur ai që ke në krah nuk të mbështet po vetëm luan kumar. E keqja të bën të kërkosh më të mirën sidomos kur ke femijë. Do doja dike të më respektojë, të më ndihmo nje lidhje të mirë të kuptueshme e afatgjatë. Pres përgjigje në gazetë nga të interesuarit. Faleminderit per mirëkuptimin.

Jam Nilsa 36 vjeçe beqare, qytetare nga Shkodra, me vlera si në paraqitje dhe në karakter, jam e interesuar vetëm për njohje serioze (martesore) me një djalë deri 40 vjeç, beqar, qytetar me punë dhe ekonomi të mirë dhe larg veseve të këqija, i paraqitshëm me gjatësi, tip sportiv, pa njeri në ngarkim, një njeri që i përkushtohet familjes dhe të bëjë gjithçka për një grua, pra një njeri serioz dhe vetëm për të krijuar familje të shëndoshë. Të jetë me origjinë nga Durrësi, Tirana, Sh aventurierët. Kush është i interesuar vetem, të lërë vetëm adrese emaili për komunikim, jo numër telefoni. Faleminderit.

Përshëndetje, jam Monika 47 vjeç nga Fieri. Martesa ime nuk ka shkuar mirë ndaj dhe unë jam në kërkim të një lidhjeje sekrete me një zotëri të mirë që ta kem afër gjithmonë dhe të më kuptoj se sa vuaj. Kush është i interesuar të më marr në numrin

Përshëndetje, jam Liljana 31 vjeçe. Jam e interesuar për lidhje serioze me një person që nuk ka vese sepse dhe unë s’kam asnjë ves. Kush ka dëshirë të lër nu- mrin në gazetë.

Përshëndetje, dua të njihem me një djalë 30 vjeç nga Përmeti.

Përshëndetje, jam një femër banim në Tiranë. Dua të lidhem për martesë me një mashkull serioz, të sinqertë, simpatik, i pasur nga shpirti dhe nga gjendja ekonomike. Me respekt Atlanta

Përshëndetje, jam Arjana, jemi çift dhe duam lidhje me një çift tjetër intelektualësh për

Përshëndetje, jam Ornela 24 vjeç nga Tirana, aktualisht po mbaroj fakultetin e dytë. Kam trup super të bukur dhe jam shumë simpatike. Kërkoj një mashkull që të jetë në gjendje ekonomikisht shumë të mirë duke patur parasysh që po mbaroj të dytin universitet dhe s’gjej punë e përveç kësaj kam mamanë shumë sëmurë. Mosha e jetë shumë i pastër. Kontakti im është: ornelazeneli92@gmail.

Përshëndetje, jam Xhina 60 vjeç nga Vora, jam pa fëmijë, me moral dhe karakter të lartë dhe ekonomi të mirë, të mbajtur dhe pa problem. Kam bukuri fizike dhe shpirtërore. Dua një lidhje serioze vetëm me ata persona që kanë një shkollë të lartë dhe që janë në moshën time. Faleminderit.

Përshëndetje, jam Aida një zonjë që i ka vdekur burri dhe po jetoj një jetë shumë të vështirë me fëmijët e mi. Unë jam 49 vjeçe dhe dua një lidhje shumë sekrete me një zotëri të mirë siç jam edhe vet. Dua që ai të më ndihmoj nga ana ekonomike. Nëse ka të interesuar të lënë numrin në gazetë.

Jam një zonjë nga Tirana dhe dua të lidhem me një burrë të ve vetëm në Itali deri në moshën 60 vjeç.

Përshëndetje, jam një zonjë Elbasan dhe kërkoj një lidhje serioze. Zotëria të mos jetë i mar vjeç. Zotëria të jetë i punësuar dhe larg veseve. Numri im është ky: 0696898969. Faleminderit për mirëkuptimin.

Përshëndetje, jam Frida me origjinë nga jugu. Jetoj dhe punoj në Tiranë. Jam femër e kompletuar në të gjitha drejtimet. Jam e mbajtur dhe tip trendi, ekonominë e kam të mirë dhe kam biznesin tim. Kërkoj lidhje serioze me një zotëri që ti përshtatet kushteve të mia, të jetë i paraqitshëm dhe me kulturë qytetare. Mosha e tij të jetë 60 vjeç. I interesuari të lërë numrin në gazetë. Faleminderit!

• Me mesazhe sms ne numrin celular 0693430733 ne cdo ore te dites dhe te nates.

• Me leter ne adresen: Rruga «Qemal Stafa» Nr.331, Tirane, Shqiperi. • Me e-mail gazetaintervista@gmail.com • Ata qe deshirojne t’i botojne letrat e tyre me perparesi, duhet te bejne nje pagese prej 500 lekesh. Pagesat mund te behen prane zyrave te PTT me adresen e gazetes, ose degeve te bankave ne numrin e llogarise 3372 BKT 1 Tirane. Ne Greqi pagesa prej 4 Eurosh duhet bere ne ne te gjitha agjencite e bankes Alpha Bank ne cdo qytet apo lokalitet te Greqise, me numer llogarie 112-002101298758. Mos harroni qe nje kopje te mandatarketimit te parave ta dergoni bashke me kerkesen...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.