Poezia juaj...

Intervista - - POEZI -

Ah, dashuri, askush s’të ka kuptuar çfarë je ti, jetë që hyn në jetë e lind një botë, ah, dashuri, si një herë e një kohë edhe sot je vetëm Ti, je vetëm Ti dhe s’ka tjetër njeri, o kupë e fatit tim!

ISIDOR KOTI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.