Udhëkryq Tradhëtia e burrit

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

Përshëndetje, jam një vajzë 27 vjeçe dhe kam 3 vjet e martuar. Në ë sillej mirë por tani është bërë shumë dyshues. Në darkë vjen vonë në shtëpi, telefoni i bie shpesh por më thotë se e marrin shokët dhe nuk dëshiron ti përgjigjet. Çdo ditë e bëhet më shumë arrogant. Shumë njerëz më kanë thënë që ai po më tradhëton por unë nuk i kam kushtuar rëndësi. Madje këto kohët e fundit po më ndodh dhe një histori e çuditshme shoku i ngushtë ë ngacmon dhe mendoj se po e bën me tendency dhe se aim und ta ketë dërguar pasi ai ka ardhur shpesh në shtëpin tonë dhe kurrë nuk më ka ngacmuar apo të më thotë ndonjë fjalë. Ju lutem mund tëtëmëmë jepni një mendim se jam në dilemë me veten dhe nuk e di çfarë të bëj?!

Ti duhet të ndahesh sa më shpejt e ti japësh fund kësaj historie se nuk është fare mirë ta zgjasësh. Mira

Mua nuk më pëlqen fare kjo për tradhti. Fol me veten tënde se ty po të ndodh diçka e pazakonshme. Aris

latë nam, më tradhton, s’ma bën qej Nëse të tradhton domethënë nuk ia plotëson dëshirat që ai ka. Uroj mos të të tradhtojë vërtet. Alba

Me këtë situatë vetëm dëm vetes i bën. Juli

Nuk mund ta tolerosh këtë gjë të të stresojë kur ndërkohë nuk ke asnjë faj vet. Livja

Mendoj se është më mirë që ta lësh fare të dashurin e të largohesh nga kjo situatë që është krijuar sa më parë pasi këto gjëra sjellin pasoja tepër të rënda. Flavja

Na hapët barkun, do mendim ti, ti do një dru që të mbledhësh mendjen. Leda

Do mendim? E ke iden si është trekëndëshi bilardos? Ashtu e ke edhe ti trurin. Ardian

të mundesh e lëri të tjerat. Gjovalin

E ku qëndron koncepti i lidhjes mes jush mund ta di? Denada

Marrëdhënia juaj s’mund të quhet kurrsesi lidhje. Junes

Ndahu dhe gjej dikë tjetër se me ç’po shoh mes jush nuk ka dashuri. Oligerta

Sa më shumë ta zgjasësh aq më keq do bëhet puna ndaj ndahu që tani të biesh rehat. Melisa

Shiko veten se mbase nuk ke nevoj për burrë. Bujar

Provo përsëri, nuk i dihet fatit! Silvana

Nuk ka hall më të madh se sa kur ke probleme me veten dhe nuk di çfarë ndjen e çfarë do. Denisa

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.