Ti do të ishe më e lehtë!

Intervista - - POEZI -

Po, po, ti do të ishe më e lehtë, nëse nuk do takoje vështirësitë, të shoh shpesh të lodhur nën qiparis. posi pëllumbi rrugëtar që letrat degdis. Por ka kohë që ti nuk dërgon më letra, as mesazhe zanore, apo të paktën ca fjalë, fjalë dhe vetëm fjalë, pa asnjë më fal, si ndjenjë e dërguar me postë të rrallë. Edhe pse e shndritëshme, si zana në përrallë, të shoh vazhdimisht të vetmuar në radhë, mes njerëzve, mes rrugëve, mes çudive, e panjollosur bardhësi, si përfundove në çmenduri! Margaritari im i akullt, ik nga heshtja e përbaltur,

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.