Poezia juaj...

Intervista - - POEZI -

jashtë s’ka diell të zi, ndaj endu në një shpirt të ri, po, po, ti do të ishe më e lehtë, e kthjellët, e qetë, nëse nuk do takoje vështirësitë… por mund të jesh.

ISIDOR KOTI

Sekreteve të strehëve u hapi defterët, n’mesazhe kohe u dha sharm stinëve. Ringjalli dhe njëherë bukurinë e tretur, me ylber mbështolli rrathët e kujtimeve.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.