ATo dhimbje s’janë të lehta

Intervista - - POEZI -

Ti mos m’i ndërse ato vështrime si thumba Se e di mirë që shpojnë si heshta t’mprehta Tej e tej m’a përshkojnë zemrën si plumba Ato dhimbje moj mike, s’janë aspak të lehta! Puthjet e zjarrta, mos m’i ndërse me aq vrull Ajo prej puthjes së parë nga vendi u shkul Dhe nuk e di ku e kam, dhe s’e bëj dot zap! Ato ndjenjat e tua, në daç lëshoi krejt azat Ashtu si dhe unë t’miat, për ty kam lëshuar Dhe nëse ende nuk ngopesh, ndërsej prapë Unë do t’i mbledh të gjitha, në kraharuar!

SKËNDER LAZAJ TREBESHINA

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.