Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

A e ndjeni veten plotësisht të realizuar në shkollimin tuaj, në profesionin tuaj, në punën tuaj, qoftë kjo edhe një punë e thjeshtë? A ndjeheni të gëzuar për këtë? Si i përjetoni këto arritje tuajat, nëse keni sigurisht?

reagonit? Pse është kaq e vështirë t’u zësh besë njerëzve? Mendoni se meritoni me shume nga jeta apo jeni te kenaqur me ato qe ju ka dhene deri tani? Çfarë përfaqëson për ju mirënjohja? Kur ka vërtet vlerë të madhe për ty një dhuratë? Kush janë më të suksesshëm në karrierë, dashuri dhe shoqëri, meshkujt apo femrat?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.