Si mund të komunikoni me ne?

Intervista - - POSTA -

(Vazhdon nga faqe 20)

me banim në Itali dhe kërkoj një vajzë për martesë nga mosha 18-29 vjeç.

Përshëndetje, jam 34 vjeç dhe jetoj në Itali. Kërkoj të njihem me një vajzë për të krijuar familje. Ky është numri im për atë që është e interesuar. 00393888518697

Përshëndetje, jam nga Durrësi dhe jetoj në Itali. Jam beqar, i vjetër dhe dua të lidh miqësi me nje femër serioze. Ky është numri im për më tepër: 00393489518158. Mosha e saj të jetë nga 28 deri në 40 vjeç.

Jam një zotëri 40 vjeç nga Tirana dhe kam dëshirë që të njihem me një femër të vetmuar që i mungon një mashkull. Femra të jetë vetëm nga Tirana. Numri im është: 0683245753

Përshëndetje, jam 34 vjeç dhe jetoj në Itali. Kërkoj të njihem me një vajzë për të krijuar familje. Ky është numri im për atë që është e interesuar. 00393888518697

Përshëndetje, jam Beni 45 vjeç me banim në Milano. Dua të njihem me një zonjë të divorcuar nga mosha 35-45 vjeçe. Dua që ajo të jetë e sinqertë. Ky është numri im i telefonit: 00393298562045

NJOFTIME NGA MAQEDONIA

Përshëndetje, jam një zotëri nga Maqedonia dhe kërkoj të takoj një zonjë nga mosha 48-54 vjeç pa fëmijë. Ky është numri im i telefonit: 0038970326819. Ju mirëpres. Faleminderit.

Kërkoj një femër për lidhje serieoze nga mosha 45-50 vjeçe. Ky është numri im i telefonit: 0038970750683

NJOFTIME NGA KANADAJA

Përshëndetje, jetoj në Kanada dhe dua një lidhje serioze. Ky është numri im i telefonit. 4168251859

NJOFTIME NGA IRLANDA

Përshëndetje, më quajnë Arben, jam 40 vjeç dhe dëshiroj të njoh dikë për lidhje serioze të jetë 30 deri në 38 vjeç, të jetë serioze dhe e thieshtë. Të interesuarat të kontaktojnë në adresën time të emailit calaartur@gmail.com ose të telefonit 00353874610759 NJOFTIME NGA

TURQIA Përshëndetje, jam Leonardi nga Korça, kërkoj një vajzë për të krijuar familje. Kush mendon si unë dhe është e interesuar të më telefonojë në numrin tim 00905378768923 ose të më dërgojë sms. Faleminderit.

NJOFTIME NGA UKRAINA

Jam një djalë 22 vjeç dhe kam dëshirë të njihem me një vajzë për qëllime serioze. Ky është numri im i telefonit për atë që është e interesuar. +38970925985 ..

NJOFTIME NGA USA

Përshëndetje, jam Tani 45 vjeç me banim në Usa. Kam dëshirë të njihem me një vajzë serioze, të rregullt dhe me një fëmijë. Mosha e saj të jetë deri në 35 vjeçe dhe të jetë me shkollë. Ky është numri im i telefonit për të interesuarat. 001727-748-39-23

jam 50 vjeç, i divorcuar prej 2 vitesh dhe dua të njihem për qëllime serioze me një femër nga Shqipëria. Mosha e saj të jetë 35-45 vjeç. Kush e lexon këtë njoftim të më telefonoj. Ky është numri im: 0012486870279

NJOFTIME NGA ARGJENTINA

Përshëndetje, lë numrin tim për një vajzë deri në moshën 30 vjeçe. 00547477785642

NJOFTIME NGA ANGLIA

E lë numrin për vajzën 33 vjeçare. 00447477785642

Përshëndetje, jam Leo dhe kërkoj një goc serioze. Për më shumë informacion ky është numri im:00447966940604

Përshëndetje, jam Erioni 30 vjeç me banim në Angli. Kërkoj të njihem me një femër shqiptare për martesë. Të interesuarat mund të kontaktojn nëpërmjet numrit tim të telefonit. 00447557059039. Për ato femra që nuk kanë qëllime për lidhje martesore mos të marrin mundimin të kontaktojn.

Përshëndetje, jam Indriti me banim në Londër dhe kërkoj një vajzë deri në moshën 30 vjeçe.

Jam Landi 29 vjeç. Punoj dhe jetoj në Angli. Kërkoj një femër për qëllime serioze. Dua që ajo të jetë e moshës 21-26 vjeç dhe e gjatë 170. Ky është numri im i telefonit. +447469595655. Pres SMS.

Përshëndetje, jam një djalë nga Tirana me banim në Angli. Kërkoj një vajzë nga qyteti për qëllime serioze nga familje e mirë. Dua që ajo të jetë deri në 30 vjeç. Kush e ndjen veten gati për këtë njoftim të më dërgoj sms në numrin tim 00447490508014

Jam Lorenci 25 vjeç nga Fieri, jetoj në Londër prej 6 vitesh dhe për momentin ndodhem në Shqipëri me pushime dhe kisha dëshirë që të njihesha me ndonjë gocë të mirë dhe të sinqertë për lidhje serioze. Kush nga gocat është e interesuar të më kontaktoj. Mosha e tyre të jetë rreth 24 vjeç. Numri im është 0696593329

Jam Nevi 47 vjeç nga Tirana por prej vitesh jam me banim në Londër. Jam me dokumenta dhe punë të rregullt. Jam pa vese dhe me orientim familjar, dëshiroj të njihem me një vajzë mbi 37 vjeç. Dua që ajo të jetë serioze, e edukuar dhe që dëshiron të krijoj familje.

Përshëndetje, jam një zotëri 40 vjeç lindur dhe rritur në Angli. Dua të lidhem me një shqiptare për martesë. Ky është numri im i telefonit: 00447404811433

Quhem Kevin dhe jam 24 vjeç. Jetoj në Angli prej 8 vitesh. Kërkoj te njoh një femër shqiptare te thjeshte dhe te sinqertë për synime serioze. Kush eshte e interesuar te me kontaktojë 00447960837036.

NJOFTIME NGA KOSOVA

Jam Miri 29 vjeç nga Kosova. Kërkoj një femër për lidhje serioze. Ky është numri im: +38649421316 Përshëndetje, jam Jetmiri nga Kosova i interesuar për një lidhje serioze martesore. Mosha të jetë 18-22 vjeç. Ky është numri im i telefonit: 045676305. Faleminderit për mirëkuptimin.

Përshëndetje, jam Bexheti 53 vjeç nga Kosova. Punoj dhe jam i interesuar për një lidhje serioze. Mosha e saj të jetë 40-50 vjeç. Ky është numri im 049195032. Faleminderit

Përshëndetje, jam Muhameti nga Prishtina. Jam i shkolluar, familjar, shumë i kujdesshëm por i pakënaqur me jetën seksuale. Nëse ka të interesuara të më shkruajnë në email: muhamet. haziri78@ gmail. com Vetëm ato që mbajnë sekretin.

Përshëndetje jam një zotëri nga Kosova dhe i përgjigjem vajzës nga Durrësi 48 vjeç. Ky është numri im i kontaktit +38649311426

• Me mesazhe sms ne numrin celular 0693430733 ne cdo ore te dites dhe te nates.

• Me leter ne adresen: Rruga «Qemal Stafa» Nr.331, Tirane, Shqiperi. • Me e-mail gazetaintervista@gmail.com • Ata qe deshirojne t’i botojne letrat e tyre me perparesi, duhet te bejne nje pagese prej 500 lekesh. Pagesat mund te behen prane zyrave te PTT me adresen e gazetes, ose degeve te bankave ne numrin e llogarise 3372 BKT 1 Tirane. Ne Greqi pagesa prej 4 Eurosh duhet bere ne ne te gjitha agjencite e bankes Alpha Bank ne cdo qytet apo lokalitet te Greqise, me numer llogarie 112-002101-298758. Mos harroni qe nje kopje te mandatarketimit te parave ta dergoni bashke me kerkesen...

Comments

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.