Ajo

Intervista - - POEZI -

Kur ajo buzëqesh , Dielli erret E vyshkur duket lulja Vështrimi i saj huton Fjalët e saj dehin Dhe asaj hipnoze nuk kupton Gjithçka rrethë teje përngjan me detin Sa ndihesh se dikush të dashuron . Heshtin fjalët Mendimi humb kuptimin Vështrimi përtoket Zëri shuan kumbimin Fryma të mbahet Ajo, me magji përngjet

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.