Fjalët e bukura

Intervista - - POEZI -

Sa hipokrite fjalët magjike, mbështjellë me lustër e ironi, të ngrenë në kullat më të larta, më pas të çojnë në ferr, si për çudi! Yjet të shikojnë, zogjtë të këndojnë, ëndrrat nuk të zgjojnë, sytë të verbojnë, ti je më i mirI, mbushur plot me hir, oh, çfarë delir dhe sa pak mëshirë! Të gjithë thonë fjalë të bukura, në marramendje që të verbon, përpara se meritat t’i meritosh, të bëjnë dhe veten ta dyshosh.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.