Te jetojme aq sa mundemi!

Intervista - - POEZI -

Ndjej një boshllëk, brenda vehtes, Më mundon, zemër thyer ndihem, e plagosur. por me shpresë. Mendoj -Eh!..jeta, e shkurtër është, ikën shpejt,vrapon, Nuk të pret ajo , ne duhet ta presim. Mendimet në kokë , ngatërrohen, Nëpër udhëkryqet, e saj rrjedh gjak, Jeta vazhdon rrëmbyeshëm. Zjen në kazanin, e madh të shpresës, ne shpresojmë, Jemi mirë themi , dhe persëri buzëqeshim. Jeta vazhdon , duhet ta jetojmë, Në jetëgjatësin e saj, aq sa mundemi, në mundemi, Dhe prapë të buzeqëshim.!!!...

ANILA KARAPIDOU.

Selanik.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.