Sa shpesh duhen ndërruar kandelet e makinës?

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

Përshëndetje. Ju uroj për rubrikën e re dhe për faktin që na vini shumë në ndihmë. Doja të pyesja pak z.Ervin a mundet të më ndihmojë, kur duhet të ndërroj kandelet e makinës? Ka një vit që e kam blerë. Kur kuptohet që kanë rënë ose janë djegur? A harxhon më shumë benzinë nëqoftëse kandelet janë të rëna? Faleminderit

Përgjigjet, Ervin Demiri, Drejtor i Auto Servis Besland, Rr “At Zef Valentini”, pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Doganave, Laprakë, Tiranë, +355(0)42236711, 0682020991, beslandshpk@ gmail. com:Përshëndetje. Kandelet për maki- nat e benzinës duhet të ndërrohen çdo 90-100 mijë kilometra. Në qoftë se kandelet e makinës tuaj janë të djegura, ju do e kupto- ni menjëherë sepse makina nuk në momentin që është në minimo Në rast se kandelet janë të rëna ndikim direkt tek konsumimi i karburantit dhe bën që makina të harxhojë më shumë karburant se sa normalja. Bashkë me ndërrimin e kandeleve rekomandohet në të njëjtën kohë. Shpresoj të të kem ndihmuar sadopak në problemin tënd dhe shumë të tjerëve që mund të kenë këtë problem në makinën e tyre.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.