Si mund të komunikoni me ne?

Intervista - - POSTA -

(Vazhdon nga faqe 20)

Përshëndetje, jam Jetmiri nga Kosova i interesuar për një lidhje serioze martesore. Mosha të jetë 1822 vjeç. Ky është numri im i telefonit: 045676305. Faleminderit për mirëkuptimin.

Përshëndetje, jam Bexheti 53 vjeç nga Kosova. Punoj dhe jam i interesuar për një lidhje serioze. Mosha e saj të jetë 40-50 vjeç. Ky është numri im 049195032. Faleminderit

Përshëndetje, jam Muhameti nga Prishtina. Jam i shkolluar, familjar, shumë i kujdesshëm por i pakënaqur me jetën seksuale. Nëse ka të interesuara të më shkruajnë në email: muhamet.haziri78@gmail. com Vetëm ato që mbajnë sekretin.

Përshëndetje jam një zotëri nga Kosova dhe i përgjigjem vajzës nga Durrësi 48 vjeç. Ky është numri im i kontaktit +38649311426 Njoftime nga Argjentina Përshëndetje, lë numrin tim për një vajzë deri në moshën 30 vjeçe. 00547477785642 Njoftime nga Italia Përshëndetje, jam Beni me banim në Durrës. Jam beqar dhe dua të lidh miqësi me vajza beqare nga mosha 28-38 vjeç. Nëse ka ndonjë të interesuar të më telefonoj në numrin tim 00393713476235

Përshëndetje, dua të njihem me një zonjë esmere nga zona e Korçës ose Pogradecit. Ajo të jetë rreth 30 vjeç, unë jam Miri 35 vjeç. Ky është numri im i telefonit: 00393408315392. Dërgoni vetëm sms.

Përshëndetje, jam Leo nga Durrësi dhe jetoj në Itali prej shumë vitesh. Do më pëlqente të njihja një femër të edukuar për lidhje serjoze, mundësisht me një femër që jeton në Itali dhe jo më shumë se 26 vjeç, unë jam 30 vjeç. Ky është numri im i telefonit. 00393283277505 Ju mirëpres

Jam një babi me banim në Itali, kërkoj një mami për moment intime. Unë jam 40 vjeç.

Përshëndetje vajza jam një djalë 32 vjeç dhe kërkoj të njihem me ndonjë vajzë që kërkon diçka serioze. Unë jetoj në Itali prej shumë vitesh dhe jam me punë edhe rrogë të mirë. Kush është e interesuar të krijoj një familje.

Përshëndetje, jam Fationi me banim në Itali dhe kërkoj një vajzë për martesë nga mosha 18-29 vjeç.

Përshëndetje, jam 34 vjeç dhe jetoj në Itali. Kërkoj të njihem me një vajzë për të krijuar familje. Ky është numri im për atë që është e interesuar. 00393888518697

Përshëndetje, jam nga Durrësi dhe jetoj në Itali. Jam beqar, i vjetër dhe dua të lidh miqësi me nje femër serioze. Ky është numri im për më tepër: 00393489518158. Mosha e saj të jetë nga 28 deri në 40 vjeç.

Jam një zotëri 40 vjeç nga Tirana dhe kam dëshirë që të njihem me një femër të vetmuar që i mungon një mashkull. Femra të jetë vetëm nga Tirana. Numri im është: 0683245753

Përshëndetje, jam 34 vjeç dhe jetoj në Itali. Kërkoj të njihem me një vajzë për të krijuar familje. Ky është numri im për atë që është e interesuar. 00393888518697

Përshëndetje, jam Beni 45 vjeç me banim në Milano. Dua të njihem me një zonjë të divorcuar nga mosha 35-45 vjeçe. Dua që ajo të jetë e sinqertë. Ky është numri im i telefonit: 00393298562045 Njoftime nga Maqedonia Përshëndetje, jam një zotëri nga Maqedonia dhe kërkoj të takoj një zonjë nga mosha 48-54 vjeç pa fëmijë. Ky është numri im i telefonit: 0038970326819. Ju mirëpres. Faleminderit.

Kërkoj një femër për lidhje serieoze nga mosha 45-50 vjeçe. Ky është numri im i telefonit:

0038970750683 Njoftime nga Kanadaja Përshëndetje, jetoj në Kanada dhe dua një lidhje serioze. Ky është numri im i telefonit. 4168251859 Njoftime nga Irlanda Përshëndetje, më quajnë Arben, jam 40 vjeç dhe dëshiroj të njoh dikë për lidhje serioze të jetë 30 deri në 38 vjeç, të jetë serioze dhe e thieshtë. Të interesuarat të kontaktojnë në adresën time të emailit calaartur@gmail.com ose të telefonit 00353874610759 Njoftime nga Turqia Përshëndetje, jam Leonardi nga Korça, kërkoj një vajzë për të krijuar familje. Kush mendon si unë dhe është e interesuar të më telefonojë në numrin tim 00905378768923 ose të më dërgojë sms. Faleminderit. Njoftime nga Ukraina Jam një djalë 22 vjeç dhe kam dëshirë të njihem me një vajzë për qëllime serioze. Ky është numri im i telefonit për atë që është e interesuar. +38970925985 ..!! Njoftime nga Usa Përshëndetje, jam Tani 45 vjeç me banim në Usa. Kam dëshirë të njihem me një vajzë serioze, të rregullt dhe me një fëmijë. Mosha e saj të jetë deri në 35 vjeçe dhe të jetë me shkollë. Ky është numri im i telefonit për të interesuarat. 001727-748-39-23

- Amerikë prej 17 vitesh dhe dua të njihem për qëllime serioze me një femër nga Shqipëria. Mosha e saj të jetë 35-45 vjeç. Kush e lexon këtë njoftim të më telefonoj. Ky është numri im: 0012486870279 Njoftime nga Franca Përshëndetje, jam një djalë 35 vjeç, jetoj në Francë. Jam i interesuar vetëm për lidhje serioze. Për femrat që duan të njëjtën gjë të më kontaktojn nëse duan. Kjo është adresa ime e emailit. alanal25@ yahoo.com. Faleminderit.

Jam X dhe jetoj në Paris prej shumë vitesh. Kam mbaruar për shkenca ekonomike, jam 39 vjeç dhe dua të lidhem me një vajzë që jeton jashtë shtetit.

Përshëndetje, quhem Fredi dhe jetoj në Francë, kërkoj një femër që të jetë e kulturuar, e kuptueshme dhe të ketë moshën 38-39 vjeç. Mund të kontaktojm dhe në skype fredi rama4000.Për më shumë informacion ky është numri im i telefonit. 0033-06-65-08-76-98

Përshëndetje, jam një zotëri 35 vjeç me banim në Francë dhe jam në kërkim të një lidhjeje serioze. Ky është email-i im alanal25@yahoo. com

Përshëndetje, jam Olti 39 vjeç me banim në Paris. Jam me arsim të lartë dhe dua të lidhem me një vajzë qoftë dhe e ndarë nga burri. Mjafton të ketë karakter familjar.

Jam Gazi nga Kosova, jetoj në Franc dhe kërkoj të njihem me një vajzë 35-38 vjeç. Unë jam i divorcuar. Të gjitha femrat e interesuara mund të më kontaktojn në numrin tim të telefonit: +33768875515 Njoftime nga Zvicra Jam një zotëri 45 vjeçar me punë dhe banim në Zvicër. Jetoj vetëm dhe s’kam obligim ndaj njeriu. Unë kërkoj një femër të moshës 35-45 vjeçe që ka qëllime serioze dhe është e sinqertë e familjare. Ky është numri im pë rata persona që kanë qëllime serioze. 0041788559157

Jam Ëngjëlli dhe kërkoj një femër për lidhje dashurie. Dua që ajo të jetë e thjeshtë, me edukatë dhe mbi 30 vjeç. Unë jetoj jetoj në Zvicër. Për çdo gjë më lajmëroni në numrin tim të telefonit: 0041766088439 ose në email-in tim angelolaloshi@hotmail. com. Faleminderit

Përshëndes Meritën dhe i lë numrin e telefonit për të komunikuar. 0041798971758. Faleminderit për mirëkuptimin.

• Me mesazhe sms ne numrin celular 0693430733 ne cdo ore te dites dhe te nates.

• Me leter ne adresen: Rruga «Qemal Stafa» Nr.331, Tirane, Shqiperi. • Me e-mail gazetaintervista@gmail.com • Ata qe deshirojne t’i botojne letrat e tyre me perparesi, duhet te bejne nje pagese prej 500 lekesh. Pagesat mund te behen prane zyrave te PTT me adresen e gazetes, ose degeve te bankave ne numrin e llogarise 3372 BKT 1 Tirane. Ne Greqi pagesa prej 4 Eurosh duhet bere ne ne te gjitha agjencite e bankes Alpha Bank ne cdo qytet apo lokalitet te Greqise, me numer llogarie 112-002101-298758. Mos harroni qe nje kopje te mandatarketimit te parave ta dergoni bashke me kerkesen...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.