Problemet që mund të zgjidhë seksi

Intervista - - SEKS -

Pas seksit kush ka nevojë për kamomil dhe valerianë? E thonë edhe oksitocina, të cilat i ndihmojnë të relaksohen, ndërsa tek gratë çlirohen thellë. 2. Të largojë stresin Jeni të stresuar për sasinë e madhe të punës që ju pret nesër? Ju shkaktojnë ankth faturat që duhet të paguani? Kaloni disa momente romantike me partnerin/en tuaj dhe...mëngjesin tjetër do të zgjoheni më të buzëqeshur! Shkencëtarët ju këshillojnë të bëni seks çdo ditë për dy javë dhe efeket që do të ketë ai kundër stresit dhe ankthit do të jenë mrekullibërëse! - thatë dijeni se nëse bëni seks të fuqishëm dhe të zgjatur ai mund të zëvendësojë njëfarësoj aerobinë. Shkencëtarët thonë se gratë djegin mbi 3 kalori në minutë kur bëjnë seks. Kështu do të shijoni të mirat e ushtrimit (do të shtoni rezistencën dhe elasticitetin tuaj) dhe njëkohësi 4. Ju ndihmon të përballoni rrufën Në një studim të ri të universitetit të Pensilvanisë, SHBA, thuhet se njerëzit që bëjnë seks një deri në tre herë në javë, forcojnë vazhdimisht organizmin e tyre dhe sistemin e tyre imunitar që të mos preket lehtë nga gripi. Pranojeni, sa herë keni qenë me rrufë dhe jeni ndjerë më mirë pas seksit? 5. Ju ngre vetëbesimin - si juaj pas shtatzanive ka rënë dhe barku është squllur...Në daç besojeni, në daç jo, kur jeni në shtrat, asgjë nga këto nuk ka rëndësi për partnerin tuaj. Përkundrazi, në sytë e tij jeni perëndeshë e seksit! 6. Të pajtoheni pas një grindjeje të madhe Jeni grindur? Ju ka kërkuar falje dhe thellë brenda vetes e keni falur. Pse të mos i jepni një fund të bukur grindjes, duke e harruar atë njëherë e mirë me një seancë në shtrat.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.