Poezia juaj... Gjysma tjeter!!

Intervista - - POEZI -

Dhe syçkat mbaj mënd,ti putha ngadalë, Unë prap do t’të pres,të më vish në ëndër, Mos më lerë vetëm,se kam mall...!!

ERION.NURÇE

Ku ta gjej unë gjysmën tjetër, Gjysma tjetër më mungon, Që të ndihem një i vetëm, Pres të vijë,ku ta kërkoj. Pres e prese e s’po më vjen, Unë në ënderr rri e shoh, Duart zgjas ta marrë në krahë, Shfaqesh ,zhdukesh nëpër ,ëndërr, Dhe unë pres të përqafoj, Të të them të kam në ëndërr. Ndalesh pak dhe buzëqesh, Dhe unë tretem në mendimin, Ku të gjej një gjysëm hënë. Zemra dhemb moj gjysëm hënë, Hajde ti të ma shërosh, Me një puthje,me një prekje, Të kam ëndë,të kam muzë. Eja pra moj gjysëm hënë, Një të jemi në këtë botë, Të mos ndihem më i vetëm, Eja bashkë të dy të rrojmë!!..

Selanik

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.