Një faj për një jetë!

Intervista - - POEZI -

Qesh e zjen në Parajsë-gehenë, kjo drita jote e pa(ra) perënduar, bren e shfren dhe ti rron në jetë, me faj e famë, ashtu burrëruar. Të ndriçosh në errësirë, të presësh i qetë gjer në të gdhirë, lindjen e një dielli, zbardhjen e një qielli! Ti ndjen se fuqi ke e vetëm s’je, edhe kur dyert rrinë mbyllur, edhe kur sytë shpojnë hidhur, o jetë, një faj zgjat përjetë?! Një fat zgjat sa një jetë, apo gjitha jeta është një faj? Tani është koha të shihemi në pasqyrë, e të mbledhim copat që thyem pa mëshirë!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.