Ëndër në vargje

Intervista - - POEZI -

Më erdhe në ëndër,e veshur plot nur, E bukura ime,të thashë si gjithmonë, Ti më zgjove ndjenjat,ndeze zjarrin si dikur, Unë të putha gushën,me shije dhe aromë.. I hodha të gjitha,ç’far kisha në duar, Ne krahët e mia,të mbaja shtrënguar, Dhe s’doja,të ktheheshe mbrapa.. Për një çast ti ike,të vetëm më le, Ëndrën ma prishe,.......u zgjova, E gjeta dhe penën,dhe librin përdhe, Dhe ëndrën,në vargje vazhdova. Më afrove buzën,unë të putha ëmbël,

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.