Eposi i trëndafilit.

Intervista - - POEZI -

aromën e saj e mbante në hundë ashtu i çmendur e dashuroi dhe pse e dinte që s‘kishte fund. e mbante në duar plot hijeshi, Por ne2 fund thjesht u lëndua e lënduan gjembat e tij!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.