Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

Përse ekziston diçka në vend të asgjëje? Kush janë më tërheqëse femrat e veriut apo ato të jugut dhe pse?

Kur dëgjoni fjalë jo të mira për një person nga njerëz që ju rrethojnë, ndikoheni? Kur ju akuzojnë pa të drejtë çfarë bëni? Çfarë e bën një njeri të bukur në sytë tuaj? Shprehja “Dashuria është lojë e humbur” si ju duket? Hera e fundit që ju bërët diçka që në të vërtet i dha kutim fjalës “Jetoj” çfarë ishte? Sa dashuri duhet, për të shpëtuar një dashuri? Çfarë ju qetëson kur jeni me nerva ose i mërzitur? A keni dëshiruar ndonjëherë një mundësi të dytë, për të njohur dikë nga e para?

Nëse të gjithë gabojmë a nuk duhet të falim siç falin?

Gjykoni veprimet tuaja po aq sa edhe bëni me të tjerëve? na

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.