Bashkoni pikat

Intervista - - ARGETIM -

Shenja e gabuar Dy shokë po luajnë golf. Njëri prej tyre nuk arrin dot të fusë topin në vrimë dhe

- Ta marrë dj..., më shkoi huq!

- Mos shaj, se të dëgjon Zoti dhe të dënon.

Pak më vonë ai përsëri shkon huq dhe përsëri shan...

- Ta marrë dj..., prapë nuk qëllova në shenjë!

- Mos u sill kështu, sepse do të dërgojë ndonjë shenjë të keqe...

Tipi nevrik prapë nuk arrin të fusë dot topin në vrimë dhe vazhdon...

- Ta marrë dj... ta marrë, prapë gabova shenjë!

Papritur një rrufe bie nga qielli dhe godet lojtarin tjetër dhe dëgjohet një zë nga retë:

- Ta shenjë! marrë..., gabova Një grua luan me ruletën në kazino, po vetëm humbet! I kanë ngelur vetëm 2000 dollarë në xhep dhe ky i sotmi...”. Dikush që është ulur afër saj përpiqet ta qetësojë dhe i propozon: “Po pse nuk luani ndonjë numër, si për shembull, moshën tuaj?”. Sapo mbaron fjalinë, burri largohet. Pak sekonda më vonë dëgjohet zhurmë dhe shamata në tavolinën e ruletës. “Mbase - het nga rruga. Hap njerëzit që ishin mbledhur dhe sheh gruan të cilës i kishte rënë - zinosë që i bënte fresk mbi fytyrë. “Çfarë ndodhi? Mirë është?”, pyet dikë. “Nuk e di”, përgjigjet tjetri. “I vuri të gjitha paratë e saj tek 29-a dhe ra 36-a. Atëherë i I pafajshmi Një burrë me 6 fëmijë zhytet gjithnjë e më thellë në borxhe dhe e ka shumë të vështirë të ushqejë një familje kaq të madhe. Një ditë, i dëshpëruar, i thotë të shoqes:

- Nëse ngelesh prapë shtazënë, do të vras veten.

Pas disa muajsh, gruaja e tij i thotë lajmin e madh se është prapë shtatzënë. Burri i varfër nuk duron më, vrapon në dhomë, merr një revole, e vë në gojë dhe bëhet gati të shkrepë këmbëzën. Në atë moment hyn në dhomë gruaja e tmerruar dhe me zërin që i dridhet, i thotë:

- Jo! Mos e bëj! Do të vrasësh një të pafajshëm… Pushime në Havai Një çift po diskutonte për pushimet:

- Atëherë, grua, duhet të vendosësh. Pushime në Havai, apo pushime në fshat, se kështu mund të të ble edhe atë varësen që pamë pardje? - Pushime në Havai! - Si kështu? - Posi, kam dëgjuar se atje bizhuteritë janë të lira… Bisedë në bar Dy shokë po bisedonin në një bar.

- Gruaja ime është një ëngjëll- thotë njëri

- Qenke me fat- përgjigjet tjetri- gruaja ime është ende gjallë!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.