Stinët

Intervista - - POEZI -

Pash një udhë pa fund nga lart Thash t’a marr dhe ashtu bëra Ajo që dukej aq e gjatë Disa “stinë” ishte e tëra. .. Disi kështu është edhe jeta Si një shfaqe në teatër “Stinët” ikin si shigjeta Duken shumë, janë veç katër ... Bota kështu është e qëndisur Udhë plotë që s’çojnë gjëkund S’ kupton gjë pa u nisur Nisesh..., dhe kupton në fund BLEDI YLLI.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.