Vijë ëndrrash

Intervista - - POEZI -

Gjithmonë kam ëndërruar që fëmijë ndoshta unë vetë jam ngjizur nga ëndrra me duart e imta qiellit vizatoja një vijë dhe yjet atje lart i pagëzoja me emra... Gjithmonë kam ëndërruar, ndonjëherë më pak se ndodhte dyshimet ëndrrën e verbonin

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.