Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

Nëse do shihnit personin tuaj të zemrës në rrugë me dikë tjetër dhe juve ju ka mashtruar cili është reagimi që do bënit ndaj tij? Sa dashuri duhet, për të shpëtuar një dashuri? Kur do mbaroj kjo puna e cadres së protestës? A do e donit Lulzim Bashën kryeministër? Jeni dakort që të hapen dyert e Bashkimit Europian për emigrantët sirianë?

Duhet të miratohet “qeveria teknike” e cila është kërkuar prej opozitës prej disa kohësh?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.