Big Brother, është për të ardhur keq

Intervista - - BIG BROTHER -

se ç’duhet.

-Fotinija është lloji i femrës që është 24 orë me mendimin “unë jam në kamera, duhet të dukem mirë dhe seksi”.

-Motër e vëlla besoj që do rrëshkasin dhe do kërkojnë daljen vetë.

-Për të tjerët zëre se nuk janë fare në shtëpi, nuk kanë asgjë për të dhënë dhe asgjë për të marrë.

-Më thuaj nëse do hyje vetëm, me cilën nga vajzat do krijoje një lidhje?

-Kam patur shumë lidhje jashtë dhe kam një armë për të bërë dikë për vete. E studioj çfarë do, sjelljen, tipin dhe si i tillë i hiqem. Besoj do krijoja lidhje me Sidritën sepse duket si preja më e lehtë për tu bërë për vete por do çekuilibroja edhe çiftet e tjera, thjesht duke qenë ky që jam pa i’u drejtuar atyre por duke i gjuajtur me spond.

-Cfarë mendimi ke për brenda?

-Prej femrave pritet çdo gjë. Janë qenia më intrigante që ka planeti. Për një orë të bëjnë motër dhe pas dy orësh k**v. Për djemtë ishte për të ardhur keq sepse ishin palidhje. Besoj që nuk kanë ditur çfarë të - luar debatin. Janë debate bosh jo debate të krijuar nga diçka konkrete.

-Po të ishe ti aty brenda do kishe arritur deri

tjera po sepse do j’ua plasja në fytyrë çdo lojë, shtirje dhe rol. Aty s’do kishte shumë gjumë por kërcim, humor, aktivitete dhe debate nga çdo fushë.

- min e madh sipas teje?

-Shpresoj të ketë hyrje të reja pasi asnjë nga këto brenda se meriton ose nëse ndryshojn gjërat. Çmimin luan pastër dhe me fakte për ato që thotë gjë që s’është parë deri tani. Intriga asnjëherë s’duhet dal

-Në fund, do aplikosh përsëri në edicionin tjetër të Big Brother?

-Patjetër që po, meqë kësaj rradhe i zhgënjeva të gjithë futbollistat, artistat, miqtë, qenin tim (qesh) dhe prindërit. Besoj që do ua plotësoj rradhën tjetër dëshirën.

-Atëherë suksese në edicionin tjetër.

-Ju faleminderit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.