Dhërmi

Intervista - - POEZI -

O fshat i bekuar O shpirt i dashurisë Unë fort të dua Dhe të kam në shpirt O fshat i bukuris Unë fort të dua Këtu gjeta dashurin Dhe besimin tim O fshat Dhërmi Këtu që fëmi Mësova të ndjej Forcën e dashurise O fshat Dhërmi O fshat i frymëzimit Këtu shkruajta dhimbjen Dhe bukurin e shpirtit O Dhërmi me det të kulluar O Dhërmi nga “Zoti” I bekuar.

ATHINA MARKU

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.