Ligësi

Intervista - - POEZI -

Çfarë forme Çfarë trupi Çfarë ecje e dredhje ka ligësia Si e gjen rrugen E futet të bëjë viktimë Edhe ëndrat e mia? Tinzare, e hollë Apo e trashë dhe ziliqare? Kush dorë e mbolli atë farë Në ca trupa qënjesh Aq të shëmtuara vallë? Përbindësha pa kokë Me duar grabitqarë Instikti i bishës I sjell ata vërdallë Ca të shkurtër si të shtypur

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.