Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

-Kush duhet të punojë dhe të ndihmojë më shumë në një familje burri apo gruaja?

-Sa i besoni shprehjes “sytë janë pasqyra e shpirtit” dhe pse?

-Kush ndikon më shumë në edukimin e fëmijëve nëna apo babai?

- Imagjinoni sikur jeni në një dhomë që nuk ka dalje, nuk ka dyer as dritare as asgjë, pra është e mbyllur në të gjitha anët. Si mund të largoheni nga aty?

-A mund të dashurosh dy persona njëkohësisht dhe a ju ka ndodhur ndonjëherë? Si keni vepruar?

-Sa e dobishme ka qenë krenaria për ju, ju ka dëmtuar apo ju ka ndihmuar?

- A ju duket normale që një femër të përdorë fjalor të pisëta? Do ta toleronit një gjë të tillë te partnerja apo shoqja juaj?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.