Tre ushqime që vrasin nëse nuk gatuhen siç duhet

Intervista - - SHËNDET -

Gatimi është një nga aftësitë që e ndan njeriun nga kafshët. Përdorimi i zjarrit dhe nxehtësisë nga njeriu për të zbutur ushqime të forta, si mishi, perimet tuberoze dhe perimet e tjera na kursen kohë për përtypjen e tyre dhe e ka bërë jetën tonë më të lehtë dhe më të shijshme.

konsumoni pa frikë. Mishi i pulës Me siguri shumicës prej jush nuk i ka vajtur ndër mend se mishi i pulës është helmues në disa raste, por është e vërtetë se ky ushqim i shijshëm, që e hasim të gatuar në forma të ndryshme, mund të bëhet shumë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.