Jam i ri

Intervista - - POEZI -

Jam i ri me plotë dëshira Plotë me ëndrra shumë të mira Dua sportin vizatimet, por me shumë dua mësimet. Dua shokët, miqtë e mirë Se me ta ndaj çdo dëshirë Mua prindrit me kanë thënë dhe zyshen ta duash si nënë. Jam i ri, ndodh që gaboj, por nga jeta do mësoj. Jam i ri e kam dëshira

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.