Shkrimi është Art

Intervista - - POEZI -

Shkrimi është Art Dhe virtyt i lartë Lum ai që nga Zoti E ka në shpirt dhuratë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.