Politika është biznesi më fitimprurës

Intervista - - POLITIKË -

Artan Kristo: - Situata politike në Shqipëri i ngjan një rebusi që është e vështirë t’i gjesh zgjidhjen. Dhe nuk është hera e parë kjo, apo jo? Pse ndodh kështu? Pse nuk po “zë vend” demokracia në Shqipëri? Si mendon?

: - Eshtë e vërtetë, ka 27 vite që ndodh pikëri - ësisht në « sekondat shtesë » - -

- - -

-

-Sidoqoftë, a pranon të na japësh si analist ndonjë parashikim se ç‘do të ndodhë tani afër në politikën shqiptare? Ja, për shembull, çfarë do të ndodhë me çadrën? Si do të « mbyllet » ajo?

- pse nuk - status-quo-në, për - -

- - nuk ndodh, po t

- - - - -

- Po zgjedhjet kur do të mbahen sipas teje?

- - -

- për vendin.

- Mund të bëhet një pa - jedhjet? Do të ndikojnë paratë e drogës në rezultatin e tyre? Apo këto janë gjëra që dihen e të duken si pyetje retorike?

- - -

- -

-Nëse PD nuk do të futet në zgjedhje , si e shikoni fatin e tyre? Apo aleatët e saj do të “thyhen” e do të pranojnë të bëjnë opozitën?

- - -

- - -

- kak kishin. Kështu do të ndodhë

- Temë e ditës tani është edhe zgjedhja e Presidentit të ri. Si mendoni se do të zgjidhet ai? Do ta « falë » PS këtë post për hatër të koniukturave?

- që në korrikun e shkuar kur u për

-

- Po marrëdhënien PS-LSI si e shikon? Do të vazhdojë ajo?

- - -

- -

- Dhe, në fund, një parashikim për Reformen në drejtësi. Do të zbatohet ajo ? Do të ketë peshq të mëdhenj që do bien në rrjetën e drejtësisë ?

- - - kanëve dhe e europianëve dhe si e - - -

- Unë të falenderoj !

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.