Faqe nga ditari i Ilir Metës: Petrit Vasili spiunoi për drogën në Skrapar

Intervista - - HUMOR -

ëre ërë ë ëherë të ë ë ë ë Le që kot që po të ë ë ë ërtita kot. Më ë ndo kishin dë ënë ë ën. pra. Ai që ë - ë ai që ë ë ë pa pë - ësh në ërë ë pirë raki.

ë ë ë - vë ë ë - të kë ë ë ë ër herë ër.

ënë për të pirë ë në - qetësi dhe dashuri, që - -

ët, ët dhe pas ën te ë ërpinë kanionet. Kthen kokë

pirë së ë ë ë të ër. shtë ë ë », thë ë ishte hashash, i kishte ë ënë ë ë ë ë ëri ë ë ënë - ë që në ë ë kishte parë hashash.

ëroi këtu në ë atë ë

ë është ë e hoqa unë ë ë - ë ënë që ë, por nuk do që ta ë ë është në Në ë ës ës së ënë ëto, o ditar.

Më ë ë thot ë ë ë keqe pë ë ësi. ë ë

ë « », i thashë, ë te ë « ë ë partisë tënde ». E kë ë ë ën. E ën pë ë atë punë

- ë ë ëve. ë ë ardhtë unë. Është ë - ëtë që ërë, e ka ë ënë ë ë ë ë ë dorë ë

Lë që ë ë është ërë huq të ë do ë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.