Elisa Spiropali: Edi Rama e ka bërë doganën rrumpallë

Intervista - - HUMOR -

MOS E MERR NI SER IOZ ISH T, MI! LUTE JU

Këtë javë, me thënë të drejtën, kisha menduar të sillja intervistën me të djathtin, shokun Bamir Topi, por ajo që deklaroi Elisa Spiropali për Ramën më habiti. Më pas më habiti fakti që shoqja Spiropali e mori vesh që isha habitur dhe më mori në telefon: Elisa Spiropali Kaso Kosa - Po, Kasoja jam, kush jeni ju?

ë ë thashë për heroin tonë ënë

-Më falni shoqja Spiropali, por po më habisni. Nga e morrët vesh ju që unë u habita për ato që thatë për Ramën.

- ë ë ë ë ë ë ë

-Unë s’e hap gojën sikur të më varin në tra të doganës, shoqja Spiropali.

ë ë ë të varesh. Le që ë ë hequr trarë ë ë kur ika unë Është ërë ë. -Po thoni që... ërisht atë ë ë. ë ë ë ë kapur në ë ë këto në ë -Po ju thatë në miting që... ë ë në ë ë është ë ëtë do që të ë në rrë ë të -Kush ai?! ër. Mirë i thotë

-Po ju thatë në miting që Rama është si Skënderbeu...

thashë ë ë është i të ë.

-E paskërkeni inat, me ç’dëgjoj?

që ë ë pro ë ë...

-Gjithësesi, duhet t’i jeni mirënjohëse që ju vuri.

-Më ë kisha -Domethënë që... ë unë ënaqur ë ëra në ë ë ë ë të ketë ë ë është për të. Mua vetë ë ë ë ë ë në ë ëherë ai për veten tënde. Le që ër. kur ishit në doganë, shoqja Spiropali? - ë ë ëherë kur ë -Kush ju pyeti? Se mesa di unë, të huajt nuk pyesin për paranë. ashtu është. - ë Më ë ën ë ë ë hani në këtë resto ë ishte shqiptar. -Po ju ja thatë se sa? ë ë ë ë -E futën brenda se ju pyeti juve se sa e kishit rrogën? -Në ë ë ë ë ë ë edhe e prita. -Dolët e pritët? Bravo! ë atë ë ë ë ëk. Kur ë pa në desh i ra pika. “Hë - esë ë për paratë ë. Rrinte si ë. “Më ë - ë ën. Edhe sot ër nder që ë të ë ë ë ë ë.

-Meqë jemi te pritja? A do prisni gjatë për të parë se kush është më listat për deputet?

-Ku di unë, o Kaso. E ka në dorë Edi atë punë. Unë ë ë është në anën

-Po e vërtetë. Topi, pra Bamir Ropi është në anën e tij.

ë ë ë ër deputetë ë ë ë ë ë - ënë ë. -Po ju lënë pa ... ë ë sikur të ë ë ër dhe ta kraha ë në ë ë ë heq ë ë ë ëre...

Bisedoi me shaka Kaso KOSA

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.