Adem Rapani: Big Brother dhe marrëdhënia jonë

Intervista - - BIG BROTHER -

Ejona dhe Ademi nga Berati, janë njohur bashkë 7 vite më parë dhe vazhdojnë të duhen si ditën e parë, një arsye më shumë është edhe ardhja në jetë i djalit të tyre të vetëm, Arturit.Ejona 23vjeç qëndron në shtëpi dhe kujdeset për djalin, ndërsa Ademi 25 ka marrë përsipër përgjegjësitë e burrit të shtëpisë dhe punon si mekanik. Në kushte ekonomike të vështira, dy të rinjtë nuk e kanë provuar kurrë luksin e të fjeturit në një krevat, privilegj ky që e përjetuan gjatë qëndrimit në shtëpi. Jeta për Jonën ka qenë e vështirë. Për shkak të sëmundjeve të rënda humbi njëri pas tjetrit prindërit në moshën 3 dhe 8 vjeçare. Ishte halla e saj ajo që i qëndroi pranë duke i dhuruara dashurinë e nënës dhe babait. Në moshën 14-vjeçare ajo është diagnostikuar me kancer dhe pas shumë kimioterapive arriti të mposhtë sëmundjen.

Në moshën 16-vjeçare është njohur me Ademin dhe që atëherë, kanë qenë të pandarë përpara çdo Ata të dy janë më të dashuruar se kurrë dhe duket se kjo eksperiencë I ka bërë që marrdhënia e tyre të bëhet edhe më e mirë.

Fabjola Kuburi:- Ademi dhe Jona, ju ishit një nga më të vuajtur në shtëpinë e Big Brother, mendon se e meritonit daljen kaq shpejt nga shtëpia?

Adem Rapani:- ë që ë ë ë ë ër sa i përket ë nuk është se e ë duke qenë se ë ë dashuruar në atë shtëpi. Men ë ndër eks ë të ë ës tonë.

-Kush e mori i pari iniciativën për të hyrë aty brenda?

ën për të ë e ë ë ë pasi ishte ë ë ës dhe dëshirë - është ë - he pë

Ejona: është e vërtetë, ka qenë ë ë Adresa: Rr. “Hoxha Tahsin”, Pall. 60/1, kati 2, Tiranë Përballë “Optika Roma” 200 m mbi sheshin Avni Rustemi com sepse në ë ë ë ë ë ë ë ë.

- Si ndikoi në marrëdhënien tuaj në kjo eksperiencë?

ë ndikoi në ëdhënien tonë ë ë sepse përpara se të ë atë shtë ë ëdhënie të shkë ë ë ëdhënie super, super të shkë

-Po tani që jeni jashtë shtëpisë së famshme të Big Brother planesh keni për jetën?

ë ë shtëpisë ë të ë ë ë ë është ë punë ër të

-Me përshtypjesh dolët nga BBA9?

-Me pë ë të - - Adem, si ju priti djali? ë ë ë - ë

-A ju kanë ardhur oferta për punë?

-Në ë ë ë ë vërtetën.

-Përshembull, pune do donit t’ju ofronin?

- Nuk e di, unë në - ërsa pë ën ndoshta në ë

- Ju jetoni në Tiranë apo Berat tashmë?

ë në ë.

- Jeta në Tiranë është e shtrenjtë, nuk mendon kështu?

ë ë. ëshira për të qenë ë - ria pë ën.

- Ju kemi parë në një marrdhënie kaq të lidhur me njëri-jetrin. ju bën të duheni kaq shumë?

- Unë ë ësinë ë ë dashu ë ë -Po ti Jona? - Edhe unë të ë ë ë. ë është ë ë në ë.

-Po të ishit akoma brenda do i tregonit publikut që nuk patët mundësi t’ia tregonit për aq kohë sa qëndruat?

ë ër aq sa qën se dashuria pë vështirë

-Kush mendoni se e me Brother?

ë se patë - rëdhë ë të ë ë ë në ë ë ë

-A ishte kjo eksperiencë ashtu siç e kishit menduar apo u zhgënjyet?

ë ishte ë

-Kush nga ju duket më interesant?

- - i dashuruar është

-Po për e femrave mendoni se ekziston një dashuri mes tyre apo e bëjnë vetëm për shoë tani që kemi marrë vesh që Vivi ka një të dashur jashtë shtëpisë së Big Brother?

ë ë se është ë ë ë

-Me kë do donit të vazhdonit të mbanit miqësi edhe jashtë shtëpisë?

ë ë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.