Arbër Çepani: Sherret në BBA, nivel i ulët qytetarie

Intervista - - BIG BROTHER -

Kjo javë ka qenë e mbushur me situata nga më të ndryshmet në shtëpinë e Big Brother-it. Çiftet kanë pasur zhvillime te tyre por edhe vështirësi në komunikim mes meshkujve të shtëpisë.”… nuk mund të mos jap edhe një opinion të shkurtër rreth sherrit midis Damianos dhe Olsit dhe më pas midis Ervinit dhe Damianos. Përtej shkaqeve për të cilat mund të kenë debatuar është me të vërtetë i patolerueshëm zhargoni vulgar që ata përdorën me njëri tjetrin duke treguar një nivel të ulët qytetarie në një televizion publik kombëtar dhe mbi të gjitha që në mënyrë të pështirë pështyjnë njëri tjetrin, i ofruan një imazh shumë të keq telespektatorit”: thotë Arbër Çepani, në komentin e tij për gazetën tonë.

-

- - - -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.