Kleodiana Mecaj: “Çiftet, kukulla me kurdisje!

Intervista - - BIG BROTHER -

Ajo qëndroi tre javë në shtëpinë e BBA-së dhe e penalizoi fakti që ajo nuk iu bind rregullave të “Vëllait të madh”pë rt’u bërë çift me një prej djemve beqarë që kishin hyrë aty Brenda. E veçantë në llok por edhe në karakter, Kleodiana Mecaj, tregon eksperiencën e saj dhe faktin që është shumë e zhgënjyer nga ky program dhe rregullat e tij.

Fabjola Kuburi:- Kleodiana, ti qëndrove tre javë në “BBA9”, mendon se mund të kishe qëndruar edhe më shumë?

Kleodiana Mecaj:- ë ë që aq sa qëndrova, që ë është ë ashtu isha rea ë kisha qëndruar ë ë, po të pë ë vendosën autroët - shaqëndruar edhe pë ë kohë

- Cila ishte arsyeja që nuk munde të krijoje dot një lidhje brenda shtëpisë së Big Brother nuk të pëlqyen djemtë që ishin aty apo ke një lidhje tjetër jashtë?

ë shtëpisë e ripërsëris nuk

-Ti i dije kushtet që kishte vënë Big Brother përpara se të

- ë. Unë nuk , as nuk do kushte.

- Domethë n ë , ti po më thua që nuk e dije që shtëpia këtë vit i kishte vënë kushtet që banorët të ishin çift dhe ata që do ishin çift

- Nuk e ë ë, si -

- toje e vetme apo kishe ndonjë strategji?

-Un ë apo për keq që nuk ë është

-Ç’mendim ke për kushtet

- Unë - - ë ë pë ë. Kë

-Si t’u duk eksperienca që kalove aty brenda?

- ë unë pë ë ë të ë në ë ë ë është e .

-M e çfarë qëllimi hyre aty?

prapaskenë në këtë të dikush dhe ë - ë ë që për hir të së vërtetë - ë.

-Po tani që dole çfarë synimesh ke me jetën?

në ë ë duash ë punë të ë

-Meq ë ti tani dole dhe aventura jote në shtëpinë e famshme mbaroi, cilit prej çifteve do ia - ren?

- Më sa pashë dhe ë dhe që kri ë nd - tive, është Musa dhe

I ë ë ë.

-A pret që të kesh oferta në punë ose vet në Top Chanel pas kësaj eksperience?

në shtëpi ë k e

-Po me banorët e Big Brother do vazhdosh të mbash lidhje edhe jashtë shtëpie?

ë që unë si tip nuk është se pë ë kuptuar

- Me kë nga banorët kishe më shumë afrimitet?

ë pranë.

-Kë nga banorët nuk duroje dot?

ëve

- Po për çiftet ç’mund të na thuash?

ë

-Nëse do të kërkohej ti përshkruaje ata me nga një fjali të shkurtër çfarë do na thoje për secilin?

- ë shtëpisë e

- Fakti që je origjinale duket që në look. Pse të pëlqen që kaq shumë të luash me look-un?

- Më pë ë

- Nga 1-10 sa e vlerëson këtë program?

- 3, pë ë ë

- Po të kishte mundësi të rihyje, do ta bëje? - Në ë ë të prerë - Qënke zhgënjyer shumë…! ë ë ë ë ë. ë ë ë ë vendosë dikush ër pë ë këtë

- Cila është këshilla jote për ata që duan të hyjnë në Big Brother dhe që e shohin me sy të mirë këtë program?

ë që “as ë nuk është ëtë ë ë nuk është

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.