Orgesa Zaimi: Qetësi dhe gjak të ftohtë

Intervista - - TELENOVELA -

Ka menduar të bëjë një pauzë në muzikë sepse sipas saj dhe me të drejtë, mjafton një instagram dhe një faqe në facebook, që gjithë vëmendja të drejtohet tek ty. Orgesa Zaimi, shquhet si këngëtare e talentuar dhe që emocionin ta krijon që në notat e para që këndon. I është përkushtuar jetës familjare por edhe të kënduarit live sepse ndihet shumë mirë në këtë mënyrë.

Fabjola Kuburi:- Orgesa, shpirtërisht dhe mendërisht, për çfarë do të ishe e gatshme tani?

Orgesa Zaimi:- - -

- Duke gjykuar daljet e tua të rralla, të krijohet përshtypja se aktualisht, diçka po ndodh… apo e kam gabim këtë herë?

- kurrë.

në facebook, kishe shkruar para disa ditësh, në një shkrim për mirë të bësh kshu gjërash se merr vëmendje...ç’na duhen këngët ne kush i dëgjon xhanëm ska kohë njeri ehaaa” një status goxha ironik. Pse ky mendim?

-

-Meqë ra fjala, përveçse të sh nga lindi idea për ti bërë ylber ngjyrash?

-

-Ndodhin shpesh gjëra interesante në jetën tënde?

-Cila ka qenë periudha më e bukur në jetën tënde?

- - -

-Një eksperiencë pakëndshme...?

- -

-Çfarë thuhet për njerëzit me buzëqeshje të bukur, si ty?

-Komentet më të zakonshme rreth interpretimeve të tua janë: “të lë pa frymë”, “Të mbërrin gjer në shpirt”, e të tjera si këto… Tregohesh e vëmendshme ndaj reagimeve që shoqërojnë performancat e tua live dhe sa përputhen ato me pritshmëritë e tua?

-

-Ç’ndjesi të ngjall dikush që stonon, ndërkohë që mendon se po këndon?

e -

-Një këngë që ka qenë për ty “dashuri me dëgjim të parë”...?

-

-Këshilla më e mirë gjatë rrugëtimit tënd profesional...?

- - - - e parë.

-Të ndodh shpesh të humbasësh atë që ke, ndërsa je duke kërkuar atë që të mungon?

-Vendi perfekt për të të frymëzuar, në të cilin ndihesh plotësisht ti?

- - - -

-Të pëlqen jeta jote siç është tani?

-Çfarë gjen për të ndryshuar te vetja?

- -

- Diçka që shumë...

-

- Çfarë do të jesh duke bërë pasi ta kemi mbyllur këtë intervistë së bashku?

- të ka mësuar

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.