Idriz Batha: Kur s’më kënaq goli?

Intervista - - SPORT -

Alban Përmeti: -24 vjet pa titull, duket se e keni vendosur njërën dorë në të...

Idriz Batha: – -

- Pse e thoni diçka të tillë edhe 8 ndeshje kanë mbetur?

-

-

-

- -

-

-

Më e vështirë të ngjitesh apo të qëndrosh në vend të parë?

- - - shokët e ekipit për shpirtin e -

-

A keni menduar ndonjëherë se nuk do t’ia dilnit?

pasi ashtu si - - - shtesës edhe atëherë do të pretendenti -

-

Në fjalët e tua duket se keni frikë nga euforia...

- dhe e di se sa -

- Ishte përgjigje, apo më shumë mesazh për ta?

- (Qesh) ë dhe pu

- A është ky sezoni më i suksesshëm i juaji?

-

Nuk jeni i kënaqur me 6 gola të shënuar?

-

-

A i keni vendosur vetes një shifër golash

-

- Sa të rëndësishëm janë golat për ty?

-

Vjet e keni humbur kampionatin me ekipet e vogla,

- -

-

A keni mësuar nga gabimet e vjetshme dhe të parvjetshme?

- është viti i duhur, pasi po e tre

-

Kë shihni rival më të fortë Kukësin, apo Skënderbeun? -

Kukë - -

-

Për të kaluar te derbi, duket se e keni privatizuar...

- -

- Jeni përfolur për aleanca dhe premio, çfarë komenti keni?

- -

- Po dribloni edhe në përgjigje si në fushë...

- Atëherë a ka aleancë Partizani me Vllazninë, apo kishin shkodranët premio për të ndalur Kukësin?

- në ekip.

- A ndikojnë në ekip lajme të tilla?

- Që është? -

- Sa rol kanë ato në sukseset tuaja?

-

- FSHF-ja i dënoi me 4 ndeshje në ndeshjen kundër Kukësit...

- - -

- Kush është shoku yt më i mirë te Partizani?

- - Kush kërcen më mirë? - - Kush bërtet më shumë? - - raportesh keni me Starovën? - E mendoni largimin në verë?

- E doni një lëvizje të tillë? - Diçka të fundit... -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.