Pranë meje qofsh “Ti”

Intervista - - POEZI -

Në çdo mendimin tim Në çdo veprimin tim Qofsh me mua o Zoti im Gabime të mos bëj Dhe “Ty” të mos mërzis Të dua me gjithë shpirt Përherë “Ty” dua të nderoj Të lutem mos më harro Larg meje mos rri Natë e dit të kërkoj Me gjithë shpirt të lutem Pranë meje të qëndrosh.

ATHINA MARKO

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.