Djali i gruas më përdhunoi vajzën

Intervista - - HISTORI NGA JETA -

(Vazhdon nga java e kaluar)

ë pë ë - ë.

–E rëndë është që të pë ë ë.

ë dhe i tha që të ë herë ët vetë ë ë ë. Unë erdha disa herë në ë ë ë - ë ë ë ë ë ë ë ëd ë vite që ë nuk shkë ë herë ë të keqe ë

ë nëntor dhe nuk patë ë ë ë ë ë i ë ë punë pë ë në ë ë punë kë ë ënë ë nuk po na ndaheshin. Në ë ë ë ë është ënë, ë dë ë ën e parë ëri ënë. Këtë herë - ë ë ë, ë, vë ë ë ë ë ë ër.

ë ë ë - ë ë ë ë ën pë ë, - thosha e ndërsa vë ë ë ë ë Më - dhe të ë

- ë në ë - si të ë ë ë në ë ë në ë ë - rat si prindë ënës ë ë ë dhe ë ë -E shikon, të pata thënë - ë ë të ë ën, sikur dhe do të ë ë ë të ë ënd, - tha ndërkohë që ë ë.

Në - ë ë ë ë ë ë ë edhe të ë ë që do ta shoqë ë në ë kështu sikur të - ë ë

ë ët që ët na thanë ë ë ë ërë si dru, ndë ënte punët në shtë ë kohë në ëtë ë re prindë ë. Në shtëpinë tonë ë ë. ë ë ë et që kë - ë shpë ë e re, ë e pesë ë ë - ë ë dhe të ën tetë ë kishte ë ë. ë ë që ë harronin pak ndërsa ë ë ënte punët se në ë ë ë për të na pë ë por në ë ë si ë ë pë ër ë ë ë ër nënë Unë ë ë të ë ë të ë vë ë ë ë ë ë ë ë ë ër të ë ë ë ë ë ë, - ë tha vë do të të ë ë ë. Edhe në ë ë ë ë ë ë e ë ë ë që kë nuk kishte kush të ë ë ë ë ënte punët e shtëpisë. Kë ë pasi vdiq në ë ë i kishte vdekur i shoqi dhe ë ë ë ë ë .

ë ë ë ë te ë ë tha në ë - ë pë ë të ër ndërkohë që në kokë - ë ë, në qetë ë ë ë ë ë. Erd ërkoi të vinte pë ë ë ënte të ë ë - kord, - i thashë, - po të - ë ë ët se nuk është ë. Ai është - shent dhe këto të ë të rritu- unë ë ë ve - ë ë ë shtë ëra ë katër që ë ë ndodhte ë ë - na kë ëra nuk ishin të ë ë ishte ë për së ë ë parë i ë ë në ë dhe unë ë ë në ë ëpia i porositë ë të ë ë porosi ë të rrini vetë ë, të ë ës së ës natë ë që na u desh të ë - ninë ë ë ën që i kishte ndodhur kushëririt ë ë ë ë shtë ën e vo ë ë korridor që qante.

- ndë ë ë është ë kan ë - ë ë ë ë. ë dhe unë ër të ë ë ë ë ë ën ënesa dhe të ët.

ë ë ë vidhte shtëpinë ë ë kishte ndodhur.

ën në korridor dhe pas ë ët nuk e ë ë të dë ë derë ë ë ën në krahë ë ë që ë ë ë në krahë ë ën e ë të ë ë ë ë ë ë

ë thoni, doni që ta de ë në ësohu ë do të horrin, - i thashë ë ëra. Atë natë ë ë ë e shtrova në tokë në ë ë ë nesë ërova vë ëherë ë ë ë ë ë ë - ë ër të ënë në ë ë, dhe ë - ë ë herë ë ënte punët e shkonte e rrinte në ë vetë ë ë këtë ë shtëpi. ë që të që ë nuk e ë ë ë ën. - kë ë ë - ranë ë ë atë ë ë ën e ë kohën se ku është kë është, dhe ka të ë, unë nuk

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.