Pyetje përgjigje për njeri-tjetrin

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

- Pse janë më xhelozë ata që tradhtojnë se ata që janë drejt e drejt?

ë ë ë ë shtiren të ë për të tradhë ër të ërë të ë kurrë tradhëtonin. Keli

ë ën të kenë ë në ë ë ë ë ë ë ës vet. Raldi

-Ata thonë ë unë ë ë ë ë ë se ë tradhë ë. Valeria

ë vet dhe Andi

ë ë nuk tradhëton është i qetë dhe ska pse ë Sara

ë që kanë në krahë se e duan ë ë dhe për të ë Jona

ë tradhë ë dhe të ët ti keni vetë ër vete ë pa xhe Ema

-Ata duke tradhëtuar ë - ë se edhe partneri tradhëton edhe pse ai është në të ën ë ë. Dorina

ë kupti ëtisë dhe nuk e du ë ë partneri i ë Esi

- Nëse do -u përgjithmonë, si do të ndiheshit?

ë në ë dorë. ë dikush. Klaus

- Ardit

ë - ë ë ë ri. Geri ë do ishte. Klaudia Xheni

ë unë është ës por ë ëse do ë ë pasi të ë tërë ditë Albina

ë kohët ë ënte pë Ervin

ë ën pë ë Endrit

-Sipas mendimit tuaj, kush rrezikon të ketë më shumë armiq dhe pse?

- Moskok si ndoshta. Martin

Artan

ku - ë shtë ë të ë ëta ar ërpara. Ervis

-Më ë - ë të kenë ë ë ë të ë ë keq të ëve. Armela

-Më ë ë person që është i suksesshë në karrierë. Danjel

ë ë ë ë ë të ë kanë ë ë pë ë pë ë ësia. Fatjon

-Çfarë mendoni për një shok të ngushtë (që e sheh si vëlla) të cilit edhe pse i thua që ke të dashur, bën të pamundur që të ta prishë marrëdhënien?

- Ai është Ale Aline

- - kushëriri donte që un dashurën ë - ë për -

-Me këtë kohë që ka ar ë ti ë së ë ë ënë të - dashurën që ai ka. Jetnis

-Nëse e shoh që ën ërat pa të - ë ë pë ë ënë por në që ë keq nuk do ë. Armanda

ë të ën pë ë të të ër ë ë vërteta. Henri

- Përse meshkujt kanë tendencën të duan ato femra që sillen keq me ta dhe të injorojnë vajzat e urta e të dashura?

ë ë dhe nuk duan të ë - ë atë që është e keqe. Migena

ë ë veten në ër të qenë krah kë Alda

ë të - ë ë ë ë ë tërheqëse se ato ë ë të ë dashura dhe të urta. Denis

ë ë është rritur ës dhe edukatës nuk pret kurrë të ë ër që të ë. Elisa

i pë ë ë ë ka të - Arditi

- A do ta shisnit dinjitetin tuaj për një vend pune?

ë ë ë Jani

ëse punë ësi është ë ë ëse. Jetmir

- ë ë ë

ë. Është ë ë ëpirës. Artan

ë pë ë ë ë ë për punën. Dori

ë të ikësh nesë ë sepse kërkon kohë dhe karakter. E ai që ka karakter nuk e shet veten për ë postë ose pë ë. Enxhi

ëherë nuk do e ës e ë që do. Emanuel

- Do të martoheshit sepse ai ka lekë dhe të ofron gjithë rehatinë e botës, edhe pse nuk ka dashuri?

- rë sepse atë që të Ervisa

ndë Tani

Donald

- të Avenir

ënë të dashur atë që ë është ë ëtu do thonë Andi

-Unë ë ë ë - Valeria

ë ë ë ë ë Ermir

ë ë pro ë vet. Un Dhe Ti

- Me këtë kohë që ka ar ër kështu që ë dikë që ë. Aline

- n ështu që si shiko ë ë a kanë ë kokë. Linda

Ndoshta në ë ë ësi por në këto kushte tek të Renato

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.