Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

- r një mashkull që depilon këmbët apo heq vetullat? -Më mirë të ndjekësh mendjen apo zemrën dhe pse? -Cili do ishte çifti perfekt për ju? -Ku qëndron ndryshimi midis jetës së një besimtari dhe asaj të një jobesimtari?

-A do ta kishit problem nëse partneri apo partnerja juaj do ishte shumë me i/e shkurtër se ju?

- A mendoni se marrëdhënia seksuale është një nga gjërat kryesore të një lidhjeje?

-A është e vërtetë që, kur i bën dhuratë të dashurit/es parfum, çifti ndahet apo këto janë budallallëqe?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.