Keni ndonjë pyetje që ju shqetëson dhe nuk i jepni dot përgjigje? Mos ngurroni të na shkruani. Specialistet më të mirë të vendit do ju përgjigjen. Na i dërgoni pyetjet me letër në adresën Gazeta Intervista, Rruga «Qemal Stafa» Nr.331, Tiranë, me email në

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

Përshëndetje! Jam një lexuese e rregullt e gazetës prej vitesh tashmë. Kohët e fundit kam parë dhe që janë shtuar pyetjet prej nënave lidhur me çështje të edukimit të fëmijëve. Unë jam një nënë e dy djemve binjake identike 6 vjeçare. Shoh që shpesh í trajtojmë si të jenë 2 në 1, por ndërkohë shoh gjithashtu që shpesh kanë dëshira, prirje dhe mendime të ndryshme. Do të doja një këshillë prej jush, cila është mënyra më e mirë për të edukuar fëmijët binjake? Ju faleminderit

Lorela Garuli, psikologe, email lorela_garuli@hotmail.com: E dashur zonjë, unë të falënderoj që na ke shkruar dhe të uroj për binjakët e tu. Të jesh binjak nuk do të thotë të jesh i njëjti person. Përpiquni të jeni i balancuar dhe t’i shpjegoni fëmijëve me fjalë se ju i vlerësoni dhe i doni njësoj, pavarësisht se sa të veçantë janë ata. ë në këtë - kë - - trin.

- - - - - - - - - -

se - - -

- tikë, ata duhet ti kuptoni si

-

-

-

-

-

- - - shqetësohen nëse vënë re se përdorur dhe ndarë kohen - - - - - -

- -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.