Si mund të komunikoni me ne?

Intervista - - POSTA -

Jam Eni nga Elbasani. Jam femër e kompletuar nga të gjitha anët. Mosha ime është 50 vjeç dhe dua një njeri të mirë, me kulturë, të jetë i paraqitshëm dhe me ekonomi të mirë. Mosha jo

Përshëndetje, jam Ina simpatike, e sinqertë dhe serioze. Jam në kërkim të një personi serioz e të sinqertë për një lidhje serioze. Kush është i interesuar të më kontaktoj në numrin tim

Përshëndetje Intervista, unë që po ju shkruaj jam një zonjë rreth 42 vjeçe e divorcuar për shkak të xhelozisë tepër të lartë që kishte ai dhe mbi të gjitha nuk mund të bëj fëmijë me të për arsye se i dolën analizat shumë keq dhe kërkoj një person të moshës 43-50 vjeç vetëm për qëllime serioze e për të krijuar familje. Unë jetoj vetëm me nënën. Kush është i interesuar të më marri në këtë numër telefoni: 0699335690

Jam në kërkim të një intelektuali 62 vjeçar që të jetë i lirë për martesë ose bashkëjetesë si dhe ideal në të gjitha drejtimet. Unë jam nga Tirana dhe plotësoj kushtet e një femre të përsosur. Me respekt Rudina

- - -

dhe para disa vitesh ka qenë pak - - -

- - -

- - - -

- ti.

- -

- -

- -

- -

-

- përshtatet karakteristikave të

- - - -

-

- -

- -

- - -

për

-

- në redaksi.

- -

• Me mesazhe sms ne numrin celular 0693430733 ne cdo ore te dites dhe te nates.

• Me leter ne adresen: Rruga «Qemal Stafa» Nr.331, Tirane, Shqiperi. • Me e-mail gazetaintervista@gmail.com • Ata qe deshirojne t’i botojne letrat e tyre me perparesi, duhet te bejne nje pagese prej 500 lekesh. Pagesat mund te behen prane zyrave te PTT me adresen e gazetes, ose degeve te bankave ne numrin e llogarise 3372 BKT 1 Tirane. Ne Greqi pagesa prej 4 Eurosh duhet bere ne ne te gjitha agjencite e bankes Alpha Bank ne cdo qytet apo lokalitet te Greqise, me numer llogarie 112-002101-298758. Mos harroni qe nje kopje te mandatarketimit te parave ta dergoni bashke me kerkesen...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.