Erion Zeqiraj: Produksioni duhet ta kishte ndalur provokimin!

Intervista - - BIG BROTHER -

Erion Zeqiraj, është një ish banor i shtëpisë së Big Brother dhe saktësisht i edicionit të 6-të dhe sigurisht që është njohës imirë i emocioneve që të krijon qëndrimi në atë shëpi. KËtë herë Erionin, e kemi në gazetë, si mik dhe shok i një prej personazheve më të përfolur në edicionin aktuar të BBA9, Ervinit. Erioni, është kthyer pas në kohë duke rikujtuar kohën kur ishte vetë pjesë e kësaj shtëpie por edhe si e shikon Ervinin me syrin public!

Fabjola Kuburi:-Erion, duke qenë se edhe ti vetë ke qenë pjesë e Big Brother, 6 edicione më parë, mendon se ka patur më emocion atëherë apo tani?

Erion Zeqiraj:- Çdo edicion ka emocionet e veta. Atëherë ka qenë kureshtja ndoshta ka qenë më e madhe. Pastaj, emocioni kur e përjeton vetë mbahet mend më shumë se sa kur je shikues.

-Edhe pse ti nuk qëndrove deri në fund prapë fama e “Big Brother” ka qenë një plus për ty në rea- lizimin e qëllimeve të tua. Mendon se edhe shoky yt Ervini do ketë po të njëjtin sukses me ty?

-Unë isha deri në natën ëm të - tat më që më quani të suksesshëm. Mendoj se suksesi është nuk funksionon si fotokopje. Patjetër që edhe Ervini do të ketë sukses, në mënyrën e tij.

-Ti si e shikon Ervinin aty brenda?

-Janë situata që kur i shikon nga jashtë mund të japësh vetëm opinione nganjëherë edhe jo objektive. Më pë mënyra e drejtë e qasjes ndaj situatave dhe po të kisha mundësi do ta kë ër reagime më të ftohta. Emocionet janë karakteristikë e njerëzve me temperament të ë.

-Mendon se Ervini du- Adresa: Rr. “Hoxha Tahsin”, Pall. 60/1, kati 2, Tiranë Përballë “Optika Roma” 200 m mbi sheshin Avni Rustemi com

-Në ë më shumë se i kënaqur. Mendoj që është një ë dhe i duhet shtëpisë pavarë- sisht se njerëzit keqkuptojnë reagimet e tij.

-E dënon atë që ndodhi para disa ditësh, mes tij dhe Damianos?

-Ishte një situatë që preci ë Në përgjithësi jam kundër çdo situate që ngrihet me paramendim për të dëmtuar dhe ecur pë ën në dëm të çdo banori. Në këtë pikë i dënoj të dy: Damianon, që provokoi jashtë duke parë temperamentin e kundërshtarit (Ervinit) dhe vet Ervinin që nuk mundi të ë xhestet. Mendoj që produksioni duhet ta ki thirrur Damianon në dhomë të rrë ë edicionin ku unë bëja pjesë, provokatori thërritej veç dhe situatat nuk i ës dhe ës. E kuptoj që ndahet në dysh dhe përdor ën e “tifozit” por rea ë jetë një dhe i vetëm. Pavarsisht kë simpatizojmë.

-Cili nga banorët këtë vit të duket më interesant?

-Pas Ervinit mendoj që ëjnë një ë interesante.

-Si të duket kjo ideja e çifteve?

ën për konkurrentët. Disa e kanë të vështirë të marrin vendime. Disa fshihen pas hijes së partnerit. Do ishte më mirë të ishin vetëm, sepse janë çift ë marrin vendime duke injoruar të ngatërrohet sepse me raste simpatizon individë në vend që të simpatizojë çiftin që ata kanë krijuar. Prandaj i ftoj të ë çift më mirë, me gjithë vështirsinë dhe përgjegjsinë që ka.

-Cili nga çiftet është konkurrenti më i fortë për ty deri tani?

-Për mua akoma nuk ka hyrë. Nuk është krijuar, ndoshta. Kam vënë re banorët ë në mënyrë

- Pse mendon se krijohen sherret brenda shtëpisë?

-Bashkëjetesa me njerëz që ti nuk i zgjedh është e vështirë ë i tensionit që ke kur duhet të bësh gjëra që në jetë ke në dorë për ti evituar. Nëse ty nuk të pë ë jetën e përditshme mund ta shmangësh. Kur je i detyruar të qëndrosh brenda katër muresh patjetër që u përpjekur të komunikosh. Thashethemet, gara për të ëjnë këtë komunikim të kompromentuar e nganjëherë të pamundur.

-Flitet gjithmonë për presion brenda shtëpisë, për çfarë presioni bëhet fjalë?

-Presion që vjen nga ethet e garës, presion nga audienca ën tënde. Besoj ky është presioni që përshkruajnë pothuajse të gjithë ata që ë. -Erion me Ervinin keni të përbashkëta si dëshira për aktrim, konkurrenca në “Big Brother” … nëse - tonte këtë vit Bigun dhe do kishte nevojë për një vënd punë në televizion duke qenë se ju keni qenë nëpër televizione si edhe keni drejtuar emision, çfarë përgjigje do i jepnit shokut tuaj: “Do të ndihmoj” apo “Më fal por nuk kam asgjë në dorë dhe nuk kam mundësi” pasi do ndjenit xhelozi?

-Të gjithë ata që më njohin e dinë që kjo që them është e vërtetë. Jam gjithmonë i gatshëm të ndihmoj të tjerët me çdo mundësi që kam. Nuk për suksesin e tjetrit. Madje, ndjehem mirë kur rrethohem nga njerëz që kanë arritur suksese në jetë.

-Po nëse do kishit qenë të dy pjesë e shtëpisë së madhe Big Brother, në të njëjtën kohë, mendon se do ekzistonte më miqësia mes jush apo I beson shprehjes “Fitoftë më i miri”

-Nuk ka asgjë të keqe në këtë shprehje. Kjo shprehje nuk e përjashton miqësin. Duke qenë vetë sportist arrij të shoh pjesën e shëndetshme të ë më i miri”. E besoj.

-Po për lidhjen mes Ervinit dhe Sidritës ç’mendim ke?

-Ishte një kusht i produksionit dhe mu bë arritën të hynin në ë - soj që të ketë qenë një rast i mirë për tu njohur më shumë dhe pse jo të vazhdojnë edhe jashtë.

- Si një ish banor i asaj shtëpie, madje ndër ata që mbahen mend nga publiku, nëse do i jepje këshilla për të qëndruar sa do ishin ato?

-I kam menduar shpesh por nuk ka recetë. Ti nuk e di asnjëherë se me çfarë situate vetvete, aftësia për tu përshtatur dhe qëndrimi besnik në mashtrim, inskenim, për hir të - jnë të shprehen s marrëdhënia që krijohet me pu

-Nëse do zgjidhje 3 persona nga Big Brother ku njërin e cilësojmë si me karakterin më të fortë, tjetrin si personin më të sinqertë dhe më të drejtë dhe i fundit konkurrenti më i mirë nga cilët do ishin?

Karakteri më i fortë - Ervini - nuk ka ndryshuar asnjëherë mendimet. Kjo ka risk sepse mund të percep - qerti dhe më i drejti - Xheni Konkurrenti më i mirë nga të që vendosin bashkë nuk ka

-Mesazhi yt dhe mbështetës për Ervinin është …??

-Mos e gjykoni nga toni i zërit por vendosni për një moment veten në vënd të tij për të kuptuar. Më vjen keq që i - soj që ti japin kohë për të sh shumë të mirë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.