Hotel “Vila e Artë”

Intervista - - MUZIKE -

Mirsevini ne Hotel "Vila e Arte", nje nga hotelet me prestigjioze me kater yje ne zemer te Tiranes. Me arkitekturen e tij unike, Hotel "Vila e Arte", i projektuar në mënyrë origjinale , me paisje bashkohore ku kombinohet në mënyrë perfekte eleganca dhe thjeshtësia e një ndërtimi komod modern, duke krijuar nje atmosferë te ngrohte dhe te mbrekullueshme. I vendosur ne zemer te Tiranes, Adresa: rr. Qemal Stafa, prane Prokurorise se Pergjithshme, Tirane. Tel: +355 42 260149, Cel: +355 68 2042007 E-mail: info@vilaearte.com

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.